Göndermedi ki daha sabah kredi çekicem dediDrogbanin para bitmedi mi la hala
Göndermedi ki daha sabah kredi çekicem dediDrogbanin para bitmedi mi la hala
Yok limit koydu orda kaybettim zatenson adımda 100₺ eksik basmış kaybederse 100ü çekip sigara alırım dedi heralde
TespitbraBugün şuna dikkat ettim @Daimon sadece sorunlu insanların rolüne bol şans diyoe 😂 yani o rolde kavga çikacak anlıyor ve en baştan ben burdayım haberiniz olsın diyor kavga başlamadan bitiyor 😂
🧐Bugün şuna dikkat ettim @Daimon sadece sorunlu insanların rolüne bol şans diyoe 😂 yani o rolde kavga çikacak anlıyor ve en baştan ben burdayım haberiniz olsın diyor kavga başlamadan bitiyor 😂
Modum 3 gün tatili haketmedi mi?
Onu öğrenmek için rol açmak lazım dost djfhhdhsdBugün şuna dikkat ettim @Daimon sadece sorunlu insanların rolüne bol şans diyoe 😂 yani o rolde kavga çikacak anlıyor ve en baştan ben burdayım haberiniz olsın diyor kavga başlamadan bitiyor 😂
Gönder bi şarkı keyfimiz yerine gelsin reis 😇Tespitbra
Birde kimse bisey yazmamissa aciyor yaziyor puahhahahBugün şuna dikkat ettim @Daimon sadece sorunlu insanların rolüne bol şans diyoe 😂 yani o rolde kavga çikacak anlıyor ve en baştan ben burdayım haberiniz olsın diyor kavga başlamadan bitiyor 😂
Gönder bi şarkı keyfimiz yerine gelsin reis 😇
8 litre pırıl 99.90 aklınızı başınıza alınModum 3 gün tatili haketmedi mi?
Sana da merhaba reisBirde kimse bisey yazmamissa aciyor yaziyor puahhahah
Modum forumda para talebi kesinlikle yasak değil miSana da merhaba reis
Vallahi bişey diyemiyorum dostum inan insanlar hayalkırıklığı dirBidaha bidaha dillendirmeyeyim ama 8 gün oldu her gün bu akşam yarın sabah diye diye
Merhaba modum sevgilerSana da merhaba reis
Kulak arkasına enseye falan hafif nemli üfürüyor muÜfürükçü var lazımsa
Yasak Ban ile Ödüllendiyoruz Reis..Modum forumda para talebi kesinlikle yasak değil mi
Nem ne demek yağmur yağıyor sanırsınKulak arkasına enseye falan hafif nemli üfürüyor mu