Kanka bu konuda yazmayın böyle kitliyorlar sonra1 milyon noc veririmisin kankan😂
Kanka bu konuda yazmayın böyle kitliyorlar sonra1 milyon noc veririmisin kankan😂
Pazarlık payı var kardeşim 😂Buna faiz denmez baska bir sey denirde konu kitlenmesin
Jsjajajs @Northe rolünden iyidirBöylle giderse makina rolĺü takip etcem o derece puahhaha
Tmm 10.500 verelim sonPazarlık payı var kardeşim 😂
Bu faizler çok değil mi acabaPazarlık payı var kardeşim 😂
Tmm dostum yaa 2600 verdi spin 1000 lira nerden bulam hangisine uzulem 2600 cekemicezKanka bu konuda yazmayın böyle kitliyorlar sonra![]()
Ölücüler yazmasın puajahTmm 10.500 verelim son
ya bırak ruh hastasınıBöylle giderse makina rolĺü takip etcem o derece puahhaha
Günaydın ileSabahtan beri okumam gereken komik veya güzel bi vurgun var mı yoksa günaydın ile mi başlıyım
Değil başka soruBu faizler çok değil mi acaba
GünaydınGünaydın ile
Günaydın tatlımGünaydın
Gaddar mülayim dostum bana borç verirmisin geri isteyemeyeceğin kadarKumarci adama borç verilmez anladım ben. Verilirse de peşine düşmeyecegin miktarı vereceksin
Maşallah sende herkese hakimsinGaddar mülayim dostum bana borç verirmisin geri isteyemeyeceğin kadar
Brisbane oynanıyor futbol diğer 2 si 13.30Sapsapin kuponunda ki maçlar bültende yok 2 gün öncenin kuponunu mu attı ne yaptı
Ferdi noldu aslan kardeşimDayanacak gücüm kalmadı artık
Rollerimi artık takip edenlere kazandırmamak adına açıyorum 50 adım şhkgjfmöJsjajajs @Northe rolünden iyidir