Son 10 gelse iş bitecek he 😅Yav sorma nerden bulaştım gene bu ayaksızlara
Son 10 gelse iş bitecek he 😅Yav sorma nerden bulaştım gene bu ayaksızlara
Geçmiş olsun dost. Madrid bitik. Hücumda sıfır üretkenlik var. Takımda sağ bek yok, santrafor yok, ofansif orta saha yok. Zaten Real gibi bir takımda 2-3 pozisyon boş oldu mu herhangi bir takımdan farkı kalmıyor. Maçı izlediysen görmüşsündür. Saliba o hatayı yapmasa Real bırak gol atmayı net atak bile yapamadan maç bitecektiTobe de hocam puahah 2.5k den etti bizi bugün madrid tek golden gittik inter kg madrid 2 atar
Aynen Erman toroglu gibi konuştun suan hocam madride kane gibi golcü gelmesi lazım seneye mutlaka forvet almaları lazımGeçmiş olsun dost. Madrid bitik. Hücumda sıfır üretkenlik var. Takımda sağ bek yok, santrafor yok, ofansif orta saha yok. Zaten Real gibi bir takımda 2-3 pozisyon boş oldu mu herhangi bir takımdan farkı kalmıyor. Maçı izlediysen görmüşsündür. Saliba o hatayı yapmasa Real bırak gol atmayı net atak bile yapamadan maç bitecekti
İyi la dost meclisiŞimdi bu liste iyi mi kötü mü
Salihten sonra algım gittiİyi la dost meclisi
Dizi izliyom kanka ufak ufak sal sen geldikçe sorma böyle şeyler acemi gibi
Şap şap abi nasılsın
Yok mu la paranŞap şap abi nasılsın
Ağlıyorum ağabeyŞap şap abi nasılsın
Yav icardi sakatlanmadan önce alsalardı bugün arsenali kucağa almışlardı, kane de olur ama yeter ki forvet olsunAynen Erman toroglu gibi konuştun suan hocam madride kane gibi golcü gelmesi lazım seneye mutlaka forvet almaları lazım
Paraguay ilk yarı golden gittimYok mu la paran
Neden ağabeyAğlıyorum ağabey
Tamam sksk atınca atıyımParaguay ilk yarı golden gittim
Terime atayım direkTamam sksk atınca atıyım
YessssTerime atayım direk
Ferdi kuyruk sokumundan vurulmuşNeden ağabey
Arka kapıyı delmişler yaniFerdi kuyruk sokumundan vurulmuş
Arkadan çalışma olmuşArka kapıyı delmişler yani