- 24,834
- 23,519
- 113
Hocam ruyabet soruyor arkadas bi yardımcı olurmusunS aleyküm arkadaşlar rüyabete noldu giriş adresini bulamıyorum
Hocam ruyabet soruyor arkadas bi yardımcı olurmusunS aleyküm arkadaşlar rüyabete noldu giriş adresini bulamıyorum
Gece gece ruyabeti nabacan, git holiganda oyna kafan rahat olsunS aleyküm arkadaşlar rüyabete noldu giriş adresini bulamıyorum
Başla başla uzak şehir ve eşref rüya güzel akıyoO zaman haftaya baslim
Yazdım şimdi cevap dostHocam ruyabet soruyor arkadas bi yardımcı olurmusun
Esrefi izle ben izlemedim ama güzel benceO zaman haftaya baslim
Ağlıyorum suanSenin iş zor gibi erhanım ya
Başla kanka kaçıyom ben izlemeye tekrar kumarımız yok bu gece Erhan arkadaşımız yaklaşık 26 saat vaad verip parayı ezdi sonra bize mana buldu, çekim yaptı onu da bize vermedi akO zaman haftaya baslim
Dost pek aram yok film ve dizilerle. Çukur izliodum Aras bulut oyunculuğunu beğendiğim için. Bide birkaç yabancı dizi vardı netflixte izlediğim. Bu dediğinize mutlaka bakacamEsrefi izle ben izlemedim ama güzel bence
Iyi seyirler kankaBaşla kanka kaçıyom ben izlemeye tekrar kumarımız yok bu gece Erhan arkadaşımız yaklaşık 26 saat vaad verip parayı ezdi sonra bize mana buldu, çekim yaptı onu da bize vermedi ak
Valla bende izlemiyorum ege dedi diye bende bakacam güzelse insan arada kafa dağıtmak için seyreder bakalim biDost pek aram yok film ve dizilerle. Çukur izliodum Aras bulut oyunculuğunu beğendiğim için. Bide birkaç yabancı dizi vardı netflixte izlediğim. Bu dediğinize mutlaka bakacam
Seni de şimdi yoksaydim iyi forumlarBeni peki
Hocam kg dedim madrid dedi kendisi olan hakkında kaybetti maalesefIyi seyirler kanka
Ağlarım ama beni yok sayma lutfenSeni de şimdi yoksaydim iyi forumlar
Benim kupondan palme geldi Chicago iyi gidio da bu Paraguay gene yakacak Allah'ım canımı al da şunların bi ölmüşlerine selam vereyimHocam kg dedim madrid dedi kendisi olan hakkında kaybetti maalesef
Palemeiras mıPalme maçı gol olur
Paraguay ligi ilk yarı gol olur
Chicago maçı ilk yarı 112 olur
Bakalım hangisi öpecek kuponu dost
Aynen palmerias atmışPalemeiras mı
Onu sprdum bende palmerirs geldi baslette tamam öteki sıkıntı hoca 😅Benim kupondan palme geldi Chicago iyi gidio da bu Paraguay gene yakacak Allah'ım canımı al da şunların bi ölmüşlerine selam vereyim
Tobe de hocam puahah 2.5k den etti bizi bugün madrid tek golden gittik inter kg madrid 2 atarBenim kupondan palme geldi Chicago iyi gidio da bu Paraguay gene yakacak Allah'ım canımı al da şunların bi ölmüşlerine selam vereyim
Yav sorma nerden bulaştım gene bu ayaksızlaraOnu sprdum bende palmerirs geldi baslette tamam öteki sıkıntı hoca 😅
Şimdi bu liste iyi mi kötü müTerim-Salih-Reşat-Mert ayrı bi liste erhancım her çekim hesaba gelince bi şans parası atılır direkt hesaplarına sormadan etmeden 😅