- 29,356
- 29,395
- 113
Ferdi sana mi dedi bu laflarıVecnadan kıvırdı parayı yazdım buna siteye attım çekebilirsem atarım dedi. En son ne zaman çekim yaptı kendisi bile unuttu
Ferdi sana mi dedi bu laflarıVecnadan kıvırdı parayı yazdım buna siteye attım çekebilirsem atarım dedi. En son ne zaman çekim yaptı kendisi bile unuttu
Hocam adamdır her zerresine kurban ve kefil olurumHocam sen at ilk defa benden bişey istiyorsun geri çevirsem olmaz
Bende ayırt edemiyorum egeyi anlamak kolay degilYav para dediğim kupon parası be dost öyle abartılı bişi yok 😄 makara yapiodur ege kardeşimin ciddi ve şakacı olduğu zamanları ayırt edemiyorum
Işte ben istedim o da siteye attım çekebilirsem atarım dedi kapattım ekranı ferdi çekecek de bize gelecek de ohooo dedimFerdi sana mi dedi bu lafları
Kardeşim nerelerdesin ya korktuk bişey mi oldu diyeHocam adamdır her zerresine kurban ve kefil olurum
Siteye atmaz zaten cebe indirir oIşte ben istedim o da siteye attım çekebilirsem atarım dedi kapattım ekranı ferdi çekecek de bize gelecek de ohooo dedim
Eşref rüya izliyomKardeşim nerelerdesin ya korktuk bişey mi oldu diye
Iyi seyirler. Deha mı iyi eşref mi? Henüz ikisinin ilk bölümünü bile izlemedim hangisine baslimEşref rüya izliyom
Palme maçı gol olurSiteye atmaz zaten cebe indirir o
Terim-Salih-Reşat-Mert ayrı bi liste erhancım her çekim hesaba gelince bi şans parası atılır direkt hesaplarına sormadan etmeden 😅Egemi dedi bunu sana puaha
Kardeşim senin hakkında en fazla geri konuşabiliriz ileriye dair bişey yok. Özür dilerim bu aradaArkadaşlar benim hakkımda ileri geri konuşmayin kalbinizi kırmak istemiyorum @Erhan2121 @Fterim1905
Senide yoksaydimKardeşim senin hakkında en fazla geri konuşabiliriz ileriye dair bişey yok. Özür dilerim bu arada
Hoca eşref biraz daha iyi bir kadroya ve senaryoya sahip gibi deha izlemiyorumIyi seyirler. Deha mı iyi eşref mi? Henüz ikisinin ilk bölümünü bile izlemedim hangisine baslim
Yalvariyorum benide o listeye ekle abiTerim-Salih-Reşat-Mert ayrı bi liste erhancım her çekim hesaba gelince bi şans parası atılır direkt hesaplarına sormadan etmeden 😅
Özür dilerim kardeşimSenide yoksaydim
Beni pekiSenide yoksaydim
O zaman haftaya baslimHoca eşref biraz daha iyi bir kadroya ve senaryoya sahip gibi deha izlemiyorum
Senin iş zor gibi erhanım yaYalvariyorum benide o listeye ekle abi