- 30,831
- 17,001
- 113
1 k mesaj için ugrasıyorKim bu hocam
1 k mesaj için ugrasıyorKim bu hocam
Bilmiyorum ki piyangodan çıktı gece gece bakalım anlarız şimdiKim bu hocam
O batar gelir birazdan merak etme hocamNerde o zaman çıldıracam
O degil siz bu konuya gelince değişik tipler çoğalıyor neden acaba hocamBilmiyorum ki piyangodan çıktı gece gece bakalım anlarız şimdi
Yoktur zaten onda olsa bana da atardı puahhaO batar gelir birazdan merak etme hocam
Gozun doysun hocam barios atmadımi sanaYoktur zaten onda olsa bana da atardı puahha
Yakında forumun en ünlü üyesi olacam. Enişte girmiyor bayadir o yüzden koltuk bana geçecek dost o yüzdenO degil siz bu konuya gelince değişik tipler çoğalıyor neden acaba hocam
O ayrı. Ege kendi dedi sana atacam para gelirse diye 🤣Gozun doysun hocam barios atmadımi sana
Senden sonra koltuğa talibim hocamYakında forumun en ünlü üyesi olacam. Enişte girmiyor bayadir o yüzden koltuk bana geçecek dost o yüzden
Egemi dedi bunu sana puahaO ayrı. Ege kendi dedi sana atacam para gelirse diye 🤣
Sen talibi değil sahibi olursun dostSenden sonra koltuğa talibim hocam
Aynen. Ben akşamüstü ne güzel zaten para yok diyip boş boş oturuyordum. Umut verdi gitti ağladım 1.5 saatEgemi dedi bunu sana puaha
@ferdikadıoğlu hocama bakta örnek al helalin var hocam varolSen talibi değil sahibi olursun dost
Çekim bekliyordurSapsap yine yok oldu
Ege normalde parasi yokken kimseye vadde bulunmazdi adamin bugün ödemesi var size nasil para verecek onu suan çok merak ettim puahaAynen. Ben akşamüstü ne güzel zaten para yok diyip boş boş oturuyordum. Umut verdi gitti ağladım 1.5 saat
Vecnadan kıvırdı parayı yazdım buna siteye attım çekebilirsem atarım dedi. En son ne zaman çekim yaptı kendisi bile unuttu@ferdikadıoğlu hocama bakta örnek al helalin var hocam varol
Cekim yapmis bana göndermiş zar atmaya gitmiş kesin odaÇekim bekliyordur
Yav para dediğim kupon parası be dost öyle abartılı bişi yok 😄 makara yapiodur ege kardeşimin ciddi ve şakacı olduğu zamanları ayırt edemiyorumEge normalde parasi yokken kimseye vadde bulunmazdi adamin bugün ödemesi var size nasil para verecek onu suan çok merak ettim puaha
2 zara 1500lük olacak deseneCekim yapmis bana göndermiş zar atmaya gitmiş kesin oda