- 8,447
- 10,675
- 113
🖕🏻bunu kullanKeşke emojileri nah işareti gelse
🖕🏻bunu kullanKeşke emojileri nah işareti gelse
Memleket nire
Keşke çekseydin beyaz son 10 günümü zehir ettin forumda 😂Ben nah çekmedim ama zamanında
Ban yeriz daimon bizi pek sevmez 😂🖕🏻bunu kullan
KayseriMemleket nire
İyi oldu ama yoksa hüç kalmayacaktıKeşke çekseydin beyaz son 10 günümü zehir ettin forumda 😂
Avşar devrelerim vardı kayserili, selam olsun dost. Ben de çanakkaleliyim, yolun düşerse uğra burayaKayseri
Ben çok az yaşadım Kaysrirde daha çok Mersin ve Zonguldakta yaşadımAvşar devrelerim vardı kayserili, selam olsun dost. Ben de çanakkaleliyim, yolun düşerse uğra buraya
Şu an nerdesinBen çok az yaşadım Kaysrirde daha çok Mersin ve Zonguldakta yaşadım
ZonguldakŞu an nerdesin
Tamam dostumZonguldak
Sen de kendini baya baya adam sandın ama sana kanım hiç ısınmadı ,bence yaramaz adamsın, sevilmeyen birisin, senin totonu çok kaldırdık 😆😆 Hiç bişey değilsin yaniZonguldak
Anime koymasan iyiydi pp ye yaSen de kendini baya baya adam sandın ama sana kanım hiç ısınmadı ,bence yaramaz adamsın, sevilmeyen birisin, senin totonu çok kaldırdık 😆😆 Hiç bişey değilsin yani
Anime değil o, senin yaşın yetmiyorAnime koymasan iyiydi pp ye ya
Bir büyüğüne sorAnime koymasan iyiydi pp ye ya
KatılıyorumSen de kendini baya baya adam sandın ama sana kanım hiç ısınmadı ,bence yaramaz adamsın, sevilmeyen birisin, senin totonu çok kaldırdık 😆😆 Hiç bişey değilsin yani
Demi aga, sürekli tersliyorKatılıyorum
Aynen bi havalar bi havalar alt tarafı simit pogaca ustasıDemi aga, sürekli tersliyor
😆😆Aynen bi havalar bi havalar alt tarafı simit pogaca ustası