- 18,515
- 16,838
- 113
Ne saçma bi gün laaaaa cenaze evinde iş aldım beyaz
Ne işi aga beyaz derkenNe saçma bi gün laaaaa cenaze evinde iş aldım beyaz
Hayır 60k ile13 tl ile mi
Adamın biri benim oğlum kim?Adamın biri oğluna bağ vermiş oğlu o bağdan 2 salkım üzüm vermemiş babası boğma yapıp içsin diye puştluk
TammArkadaşlar para kazanıyoruz para kaybediyoruz. Bazen çok iyi bazen çok kötü. Bazen sevdiklerimizden ağır darbeler yiyoruz. Hayata çok kaptırmışız kendimizi. Bugün yoğun bakımda olan büyük annemi ziyarete gittim, bir nefes almak için mücadele veriyor. Gece 20 k param vardı, bugün sıfırım, anladım ki herşey boş. Hayat çok kısa, ama en azından 1 şişe viskim var, bir de ot olaydı 😆😆
Bu kadarcık mı
İnsan bi teselli eder 😄
Yok teselli falan teselli edersek yine yaparsın aklını başına alİnsan bi teselli eder 😄
Naaptım ki aga suç mu işledimYok teselli falan teselli edersek yine yaparsın aklını başına al
20k sıfırladın sonra hayatın önemini o zaman anladınNaaptım ki aga suç mu işledim
mgsbirdokuz0Adamın biri benim oğlum kim?
Ben zaten battım dostum ya, maaşım borçlarımı karşılamıyor, şu borçlardan bi kurtulayım tövbe daha borca girmiycem, borca ekmek alırsam namussuzumYok teselli falan teselli edersek yine yaparsın aklını başına al
Yine mi metomgsbirdokuz0
Zorundaydım borçlar gırtlağa kadar be dost20k sıfırladın sonra hayatın önemini o zaman anladın
Nefis malesef @butragueno öyle diyordu şimdi 781k borcu olduBen zaten battım dostum ya, maaşım borçlarımı karşılamıyor, şu borçlardan bi kurtulayım tövbe daha borca girmiycem, borca ekmek alırsam namussuzum
Hasbinallah sende 60k olsaHayır 60k ile
Yapma yapma olay çıkmasın yibemgsbirdokuz0
Senin borcun yok mu kankaNefis malesef @butragueno öyle diyordu şimdi 781k borcu oldu
Vardı ödendiSenin borcun yok mu kanka
Fakirleşince sana bi din iman geldi 2 lafından biri allah hasbinallah 😂Hasbinallah sende 60k olsa![]()