- 18,515
- 16,838
- 113
Gözünü seveyim bugün bulaşma kimseye 😅 bana cok lazım ben seni mutlu edecemKaç para
Gözünü seveyim bugün bulaşma kimseye 😅 bana cok lazım ben seni mutlu edecemKaç para
Olum olanı attım sana elimde kalmadı elimde para olsa 499 mu atarım 😂Harbi geldi, elinde olan parayı acilen katla
Kaç attı lütfen söyleGözünü seveyim bugün bulaşma kimseye 😅 bana cok lazım ben seni mutlu edecem
O zaman geçmiş olsun kanka parası olduğu güne kadar unut sen o parayı şu an bunu okuyordur zatenAdama WhatsAppta yazıyorum 🤣 görmeme ihtimali yok. Forumda online olup
499Kaç attı lütfen söyle
Bi şey yap valla delircemOlum olanı attım sana elimde kalmadı elimde para olsa 499 mu atarım 😂
1 lira da @ferdikadıoğlu ndan 500e tamamla
Vardı hesapta 1₺ 😅1 lira da @ferdikadıoğlu ndan 500e tamamla
Biraz utanma duygusu varsa cevap verirO zaman geçmiş olsun kanka parası olduğu güne kadar unut sen o parayı şu an bunu okuyordur zaten
Maalesef bende yok @DubaiÇikolatası sende var mı1 lira da @ferdikadıoğlu ndan 500e tamamla
Kalp kırmayın da hallolur sanırım bir kaç kişiye var benzer miktarlarBiraz utanma duygusu varsa cevap verir
O 6 adımda 15k geliyorVardı hesapta 1₺ 😅
Ben kalp kıracak son insanım bu forumda ama bu olaydan sonra sabah çiğ yürek yiyip giricem foruma 🤣Kalp kırmayın da hallolur sanırım bir kaç kişiye var benzer miktarlar
Ulaşmaya çalış kanka ara bir iki defa madem numarası varBen kalp kıracak son insanım bu forumda ama bu olaydan sonra sabah çiğ yürek yiyip giricem foruma 🤣
Şu olayı yapan arkadaşın peşinden kosamam. Allahindan bulsunUlaşmaya çalış kanka ara bir iki defa madem numarası var
Beni tanımadın demek kiBen kalp kıracak son insanım bu forumda ama bu olaydan sonra sabah çiğ yürek yiyip giricem foruma 🤣
Kahkaha attım awk 🤣🤣🤣Kafayı yersin sabah sabah
1 hafta ban yemiştim yazamazdım1 haftada 40k çektin selam bile vermedin vayy be