- 24,020
- 22,454
- 113
BetplayMiktar ve sitw acil
BetplayMiktar ve sitw acil
Açtırcan ağzımı şimdi tek gecede 200K bıraktığını ne zaman unuttunGaddar yada ege miyim ben karşim elimdeki tüm parayı atar mıyım ince ödemeler yaparım sonra 2-3 neyse yüksler deneriz 😂
İlk merte 5k atıp yoksaycam onu 😂Gaddar yada ege miyim ben karşim elimdeki tüm parayı atar mıyım ince ödemeler yaparım sonra 2-3 neyse yüksler deneriz 😂
15k varsa buluruz bugun15k ya alacağımız bir bonus var mo
O kumar dan gelen paraydı 😂 hem geçmişten ders aldık abi 😒🥺Açtırcan ağzımı şimdi tek gecede 200K bıraktığını ne zaman unuttun
Tamam gerekeni yap hadi15k varsa buluruz bugun
Kanka ben sinirlenince kaybettim ya olan oldu ağlasak geri mi gelecekO kumar dan gelen paraydı 😂 hem geçmişten ders aldık abi 😒🥺
Ferdi sana 3k atsam 10 yağıp geri Bana atar mısınNe umudumuz kaldı ne dostumuz
Asıl ağlarsan 2 katı daha gidiyor gideni unutmak lazımKanka ben sinirlenince kaybettim ya olan oldu ağlasak geri mi gelecek
Şans faktörü çok önemli büyük ihtimalle yapamamFerdi sana 3k atsam 10 yağıp geri Bana atar mısın
3 alıp banlanır 3 gün sonra gelip 3 gün sonraya söz verir 😅Ferdi sana 3k atsam 10 yağıp geri Bana atar mısın
JJsjsjsjs3 alıp banlanır 3 gün sonra gelip 3 gün sonraya söz verir 😅
Ozaman ben kırmızıya basayım 2 el üst üste daha büyük şamsım olurŞans faktörü çok önemli büyük ihtimalle yapamam
15k varsa sende cidden diyorum bugün 50 60 yapariz çok rahatFerdi sana 3k atsam 10 yağıp geri Bana atar mısın
Sanki yaparım dersem atacaktın puahahahahaOzaman ben kırmızıya basayım 2 el üst üste daha büyük şamsım olur
Evi inlettim3 alıp banlanır 3 gün sonra gelip 3 gün sonraya söz verir 😅
Jajasjjs bugün çarşamba kardeşim15k varsa sende cidden diyorum bugün 50 60 yapariz çok rahat
Sadece meraktı 🥺😂Sanki yaparım dersem atacaktın puahahahaha