- 18,515
- 16,838
- 113
Paramızı çok eksiltmeAynen 3 kişiye 200 verim kapatim konuyu
Paramızı çok eksiltmeAynen 3 kişiye 200 verim kapatim konuyu
Ferdi hepimiz batmisiz görmüyormusun kardeşim nedir bu israrZor günümüzde dost yerine tost olanlar sizlerde hesap vereceksiniz
Hepimizin acil ödemeleri var col ayip ediyorsun amaZor günümüzde dost yerine tost olanlar sizlerde hesap vereceksiniz
Abiler olmuş pişmaniyeZor günümüzde dost yerine tost olanlar sizlerde hesap vereceksiniz
Ferdi şu an herhangi bi yerden ödül alsa Ferdi’den isterim öyle bi modFerdi hepimiz batmisiz görmüyormusun kardeşim nedir bu israr
Valla ferdi herhalde attığımiza da inanmıyorFerdi şu an herhangi bi yerden ödül alsa Ferdi’den isterim öyle bi mod
Acil odeme var diyoruz adam bize kiziyorFerdi şu an herhangi bi yerden ödül alsa Ferdi’den isterim öyle bi mod
Gırgır yapıyo laValla ferdi herhalde attığımiza da inanmıyor
Yok sanmiyorum bence çok ciddiGırgır yapıyo la
Sende gırgır kısmını geçip şu çekimi yapar mısın kardeşim rica etsemYok sanmiyorum bence çok ciddi
Simdi verdim cekimiSende gırgır kısmını geçip şu çekimi yapar mısın kardeşim rica etsem
İnşallah perşembe aynı senaryo sen yaşamazsın sıra sendeKonıya fakir diyordunuz bu konuda gecelik 60k kaybediliypr ayda 1.8 m yapar ayıktırayım 😂
Kaç çektinSimdi verdim cekimi
Gaddar yada ege miyim ben karşim elimdeki tüm parayı atar mıyım ince ödemeler yaparım sonra 2-3 neyse yüksler deneriz 😂İnşallah perşembe aynı senaryo sen yaşamazsın sıra sende
3.650Kaç çektin
Abiler olmuş kurabiyeKonıya fakir diyordunuz bu konuda gecelik 60k kaybediliypr ayda 1.8 m yapar ayıktırayım 😂
Miktar ve sitw acilSimdi verdim cekimi
Ferdi olmuş antilopAbiler olmuş kurabiye