- 24,020
- 22,459
- 113
AynenSonuç lose mi
AynenSonuç lose mi
Niye uyanıkwınız o zaman ben zengin olduğum için uyanıgım siz niye uyanılsınkzMaalesef fakirim
Allah daha çok versinNiye uyanıkwınız o zaman ben zengin olduğum için uyanıgım siz niye uyanılsınkz
Bir kaşktığımda birisi zengin olsın artık yav hep düşmanlar zengin olmuş oluyor kalktoğımda
Veriyor sen merak etmeAllah daha çok versin
Bu konunun harbiden ismini değiştirelim atamBir kaşktığımda birisi zengin olsın artık yav hep düşmanlar zengin olmuş oluyor kalktoğımda
La ne alakası var konu ile barrios dün kaybederken konuda değildi ki kendi kendine oynamıştı e egede kendi kendine oynamıs başınıza taş düşse konudan bileceksiniz 😂 daimon gibi sizde hemen konuyu suçlayınBu konunun harbiden ismini değiştirelim atam
İyi gecelerHerkese hayırlı sabahlar
Uğurlu gelmiyor diye dedim ben toplam 120k para gitti 2 gundeLa ne alakası var konu ile barrios dün kaybederken konuda değildi ki kendi kendine oynamıştı e egede kendi kendine oynamıs başınıza taş düşse konudan bileceksiniz 😂 daimon gibi sizde hemen konuyu suçlayın
O sizin şansınız winner diye bir konu var benim düşmanıma ait bir gün orda takıl bakalım sonuç ne olacak 😂Uğurlu gelmiyor diye dedim ben toplam 120k para gitti 2 gunde
GünaydınGünaydın dostlar
Yok kalsin orası burası kaybetsek te daha güzel kalsin orası biz burda iyiyizO sizin şansınız winner diye bir konu var benim düşmanıma ait bir gün orda takıl bakalım sonuç ne olacak 😂
Kupon wonUğurlu gelmiyor diye dedim ben toplam 120k para gitti 2 gunde
Ya varya millet harbiden 250 tane etiket attılar basim ağrıdı onlar yüzünden bu nedir abiKupon won
Konu açmaktan soğuyor işte at 200er onlara hak edenlereYa varya millet harbiden 250 tane etiket attılar basim ağrıdı onlar yüzünden bu nedir abi
Aynen 3 kişiye 200 verim kapatim konuyuKonu açmaktan soğuyor işte at 200er onlara hak edenlere
Normalde 1 kisiye rol bakiye veririm yazmıştım bideKonu açmaktan soğuyor işte at 200er onlara hak edenlere