- 24,017
- 22,450
- 113
Vbete degil de başka siteye nie atmadın parayi kayip bonusu içinYok onun perşembe de kendi ödemeleri var
Vbete degil de başka siteye nie atmadın parayi kayip bonusu içinYok onun perşembe de kendi ödemeleri var
Valla yemin ederim etikete boğdular beniDayan etıket dayan
Casibomda çekim yaptıktan 3 gün sonra kayıp bonusu alamıyon 72. Saat bitince toplu alabiliyon, betgit sinirliyim vbette öyle denk geldi attım yav çok kaybetmeyi düşünerek oynamadımVbete degil de başka siteye nie atmadın parayi kayip bonusu için
Senin borç kolay ona takılma yeter bulunur o para rahat rahatYaw sanki ne kazanıyoruz ben borcun derdindeyim onlarda varya
1 gün daha vaktin olsa çok rahat şekilde toparlardik bugün ki maclarlanCasibomda çekim yaptıktan 3 gün sonra kayıp bonusu alamıyon 72. Saat bitince toplu alabiliyon, betgit sinirliyim vbette öyle denk geldi attım yav çok kaybetmeyi düşünerek oynamadım
1 gün gec ödesen olmuyormuSenin borç kolay ona takılma yeter bulunur o para rahat rahat
Ben zaten 40ın 15ini ödicem adama 15 gelecek demiştim1 gün gec ödesen olmuyormu
Yarina bakalim Allah buyuk isallah toparlarizBen zaten 40ın 15ini ödicem adama 15 gelecek demiştim
İnşallahYarina bakalim Allah buyuk isallah toparlariz
Gidip slotmu oynasam max için ne yapsam vallaİnşallah
Kanka öyle yapma daha dur senin ihtiyacın olan para kasanın maks 3 katıGidip slotmu oynasam max için ne yapsam valla
En doğru yolGidip slotmu oynasam max için ne yapsam valla
Herkes ayakta zatenKALKIN SABAH OLDU
Dun barios bugün ege nedir atam bunlardan cektigimizEn doğru yol
Neden zengin misiniz beyazHerkes ayakta zaten
Noldu yineDun barios bugün ege nedir atam bunlardan cektigimiz
Egenin paylastigi kuponlara baksana bi gorurusnNoldu yine
Maalesef fakirimNeden zengin misiniz beyaz
Sonuç lose miEgenin paylastigi kuponlara baksana bi gorurusn