- 23,975
- 22,396
- 113
Inş ben pek inanmıyorum artık sana barios tan da beter ciktin senBen mal satmam kolay kolay da motor satılmasaydı sezona girecek para olmayacaktı çok yazın gene yerine koyarız onu
Inş ben pek inanmıyorum artık sana barios tan da beter ciktin senBen mal satmam kolay kolay da motor satılmasaydı sezona girecek para olmayacaktı çok yazın gene yerine koyarız onu
Elimde kalırsın ferdi kaşınma benceErhan muamele yapma kırarım belini antilop
Hırs hepimizde var yapacak bi şey yok azıcık bi ihtiyaç dert tasa olunca elde olanı da kaptırıyoruzInş ben pek inanmıyorum artık sana barios tan da beter ciktin sen
Oyyyy bu üçlük yemin ederim benim duamElimde kalırsın ferdi kaşınma bence
Son adım geliyor gibi liste belli mıElimde kalırsın ferdi kaşınma bence
Bu tutari acil 3 gün içinde ödemem lazım sıfirim mkOyyyy bu üçlük yemin ederim benim duam
Belli ege sapsap10Son adım geliyor gibi liste belli mı
80.36 bendenBu tutari acil 3 gün içinde ödemem lazım sıfirim mk
Pazartesiye sektir bi şekilde haftasonuna denk geliyordur inşallahBu tutari acil 3 gün içinde ödemem lazım sıfirim mk
Senin helalin var80.36 benden
Gecikmeye giriyor faiz geliyor zaten üstüne giderek tutar yükseliyor zatenPazartesiye sektir bi şekilde haftasonuna denk geliyordur inşallah
Basit la bu haftasonu hallederiz ufak tutarGecikmeye giriyor faiz geliyor zaten üstüne giderek tutar yükseliyor zaten
Tamam pzt sektir veririm ben ama çılgın uzun süreler bekleyemem 1 hafta 10 gün maks, parça parça da ödeme istemem 😅Gecikmeye giriyor faiz geliyor zaten üstüne giderek tutar yükseliyor zaten
Aynen aynen 80k 40k bide 15kBasit la bu haftasonu hallederiz ufak tutar
Harikasın benim de borçlar 4 bin puahahahahaTamam pzt sektir veririm ben ama çılgın uzun süreler bekleyemem 1 hafta 10 gün maks, parça parça da ödeme istemem 😅
Toplam borcun mu lanHarikasın benim de borçlar 4 bin puahahahaha
Yaw senin eline para geçtimi o an kaybediyon puahaTamam pzt sektir veririm ben ama çılgın uzun süreler bekleyemem 1 hafta 10 gün maks, parça parça da ödeme istemem 😅
O farklı bi para geçecek işte birisine de 20K verecem forumdan, kaybetsem bile senin 15 kayıp bonusundan düşük olur 😅Yaw senin eline para geçtimi o an kaybediyon puaha
Hadi kredi kartı aynenToplam borcun mu lan