Var @Mrlbra zonguldakta ama bi de tekel ali var genç yetenekPasif var mı loser's içi
Var @Mrlbra zonguldakta ama bi de tekel ali var genç yetenekPasif var mı loser's içi
Bilmiyorum. Kaçalım en iyisi fotoğraf vermeyelimAdminler aktif mi acaba
Bu olmaz memnun degiller
Şimdi aklıma bişey geldi anasayfada geziyordum birisi site önerisi istemiş ben oraya a..k bet yada ya.... Rk bet yazsam ban yer miyim argo diye sonuçta site ismi öyleBilmiyorum. Kaçalım en iyisi fotoğraf vermeyelim
@Hitman93 parlak bu bakBu olmaz memnun degiller
Tabureye çıktım beyaz. Senden bildirim gelmeden ölmek istemiyorum anlıyor musun beniEge bi günde max win al şu hesaba 10k gelsin beyaz
Yolla kardesim yolla@Hitman93 parlak bu bak
Kısmet olursa perşembeTabureye çıktım beyaz. Senden bildirim gelmeden ölmek istemiyorum anlıyor musun beni
Aynenn sap sap hiç dağıtım yapmıyon banTabureye çıktım beyaz. Senden bildirim gelmeden ölmek istemiyorum anlıyor musun beni
Aynenn sap sap hiç dağıtım yapmıyon ban
Denemeden bilemeyiz ferdi bı yazsın alışkın zaten ban yemeyeŞimdi aklıma bişey geldi anasayfada geziyordum birisi site önerisi istemiş ben oraya a..k bet yada ya.... Rk bet yazsam ban yer miyim argo diye sonuçta site ismi öyle
Hangi persembeKısmet olursa perşembe
O zmn o miktarla mevlüt yaptır benim içinKısmet olursa perşembe
Benden normalde yıllardır kimse öyle para koparamadı nasıl kandım sana acaba
Puajajajahhaa çok merak ediyorum deneyene 500₺Denemeden bilemeyiz ferdi bı yazsın alışkın zaten ban yemeye
Valla 500₺ aldım casiboma attım 400₺ super scatter aldım max win kaçtı 850₺ ödedi onu da u19 maçında kaybettik tek goldenEge bi günde max win al şu hesaba 10k gelsin beyaz
Temmuzun ilk perşembesiHangi persembe
Borç ayrı dağıtım ayrıBenden normalde yıllardır kimse öyle para koparamadı nasıl kandım sana acaba![]()