- 22,539
- 11,664
- 113
Abini yerim herkese yazma aramızda bildirim fareleri varYazdim abi kusuruma bakma ferdiyi görünce heyecan yaptım bi an
Abini yerim herkese yazma aramızda bildirim fareleri varYazdim abi kusuruma bakma ferdiyi görünce heyecan yaptım bi an
Biraz daha yalvarSeri katla yalvarırım
Kardeşim yok yoooookHakanın sinanı geçtin aw sende 😂
Harbi o fareler kimler acaba çok merak ettim simdiAbini yerim herkese yazma aramızda bildirim fareleri var
Ben arada es verdim sadece 300 de bana atmış500₺ ödül aldım la
Bu nasıl bir bağımlılık aw 😂 kumar lparasu yok alt tarafı benim kiram 16. Gün gecikti bu kadar dert etmiyorum 😂Kardeşim yok yoooook
@egehandroHarbi o fareler kimler acaba çok merak ettim simdi
UtanıyorumBen arada es verdim sadece 300 de bana atmış
Napıcaz böyle salihimBu nasıl bir bağımlılık aw 😂 kumar lparasu yok alt tarafı benim kiram 16. Gün gecikti bu kadar dert etmiyorum 😂
Ege hayatta ole birsey yapmaz atam
Bende kendimdenUtanıyorum
Yalanı acilen bırakman lazım ağzına gram yakışmıyorBu nasıl bir bağımlılık aw 😂 kumar lparasu yok alt tarafı benim kiram 16. Gün gecikti bu kadar dert etmiyorum 😂
Atan yolunu şaşırdı ingilizlere geçmişEge hayatta ole birsey yapmaz atam
Yok la doğru diyor ev sahibi bunu otobana çıkaracaktı da burdan adam yolladık korumaya aldık eviYalanı acilen bırakman lazım ağzına gram yakışmıyor
Valla wpden ss atıyorım bekle 😂Yalanı acilen bırakman lazım ağzına gram yakışmıyor
Desene o zman ulke elden gitti puahhaAtan yolunu şaşırdı ingilizlere geçmiş
Baban onu da ödemiştirValla wpden ss atıyorım bekle 😂
Maalesef para alışverişi forumda yasakmış o yüzden verdiğiniz paraları geri vermeyeceğim ki alışveriş olmasın direkt alış olsunFerdicim hoşgeldin Faslı bittiyse şu borcu tahsil edelim kardeşim artık
Perşembe yine o ödeyecek sjajsjBaban onu da ödemiştir