- 23,336
- 21,779
- 113
PuahahbaKardeşim don atlet gönderdim geldi mi? Kaliteden de kaçmadım seher yıldızı gönderdim
PuahahbaKardeşim don atlet gönderdim geldi mi? Kaliteden de kaçmadım seher yıldızı gönderdim
Hocam demek ki para olunca hemen salmislar seni bak ferdi 3 gün yattı da çıktıKardeşim don atlet gönderdim geldi mi? Kaliteden de kaçmadım seher yıldızı gönderdim
Feda olsunMaalesef donu @Erhan2121 almış bana daha çok yakışıyor diye atlet geldi
Sen tekrar banmi yesen acaba kardesimMaalesef donu @Erhan2121 almış bana daha çok yakışıyor diye atlet geldi
EvetBu kadar bekleyip ekstra almadan kaçabilceğini mi sandım salihim![]()
Ferdi fakir o yüzden. Parasız erkeği artık anası da sevmioHocam demek ki para olunca hemen salmislar seni bak ferdi 3 gün yattı da çıktı
Ege at yarışına daldı
Ne bulursa dalıyor zatenEge at yarışına daldı
Senin konuma bol şans yazdik neden cevap vermedin kardeşim 450tl mi değiştirdi seni hemenSen tekrar banmi yesen acaba kardesim
İyi en iyi dostum özledik sen yokken hepsine zehir ettim burayı bildirdiler diye
Kardeşin tahliye olmuş sen ortada yoksun. Senin yerine ben adamlarimi gönderdim karislama @Mrlbra
500₺ ödül aldım laEge at yarışına daldı
Yazdim abi kusuruma bakma ferdiyi görünce heyecan yaptım bi anSenin konuma bol şans yazdik neden cevap vermedin kardeşim 450tl mi değiştirdi seni hemen
Allah senden razı olsun dostumİyi en iyi dostum özledik sen yokken hepsine zehir ettim burayı bildirdiler diye
Seri katla yalvarırım500₺ ödül aldım la
Hakanın sinanı geçtin aw sende 😂500₺ ödül aldım la
Naber len dm faresiAllah senden razı olsun dostum
Yalana bak ferdi borcunu vermedi diye ortalığı ayağa kaldırdıİyi en iyi dostum özledik sen yokken hepsine zehir ettim burayı bildirdiler diye