- 22,435
- 23,079
- 113
Argo laf etmeyin gaza gelmeyin laYav şal şu yalakayı ya mutlu olmuştur alttan bugün 1K paramız olmaz yarın 100K paramız olur kumar oynayan insanlarız burada onunla muhattap olan yok kendi çapında hala laf sokmaya çalışıyor
Argo laf etmeyin gaza gelmeyin laYav şal şu yalakayı ya mutlu olmuştur alttan bugün 1K paramız olmaz yarın 100K paramız olur kumar oynayan insanlarız burada onunla muhattap olan yok kendi çapında hala laf sokmaya çalışıyor
Moral bozma kardeşim kaybetmekte varTadım yok
WpTadım yok
YokMoral bozma kardeşim kaybetmekte var
Az bile söyledim her şeyin altından bu çocuk çıkıyor biz onun en ufak derdine destek olmaya çalıştık o gelmiş biz icralık olacağız diye hala bize laf sokmaya çalışıyor bi konuşmaya başlarsam banlanıcamArgo laf etmeyin gaza gelmeyin la
Teşkilat mısınız
Başlama o zaman boşver gereksiz hırs gaz olurAz bile söyledim her şeyin altından bu çocuk çıkıyor biz onun en ufak derdine destek olmaya çalıştık o gelmiş biz icralık olacağız diye hala bize laf sokmaya çalışıyor bi konuşmaya başlarsam banlanıcam
Tahmınım var ama bosverKim bildirdi o halde
Burda borç istesem ban yerim bildiricilerr nöbetteTeşkilat mısınız![]()
Eminim senin kadar uzulur art niyetli bi adam degil benceAz bile söyledim her şeyin altından bu çocuk çıkıyor biz onun en ufak derdine destek olmaya çalıştık o gelmiş biz icralık olacağız diye hala bize laf sokmaya çalışıyor bi konuşmaya başlarsam banlanıcam
Benimde var 3 -4 kişi rahat olTahmınım var ama bosver
Wsp yok dm
Ne borcu kardeşim davetiyeleri yaktıkBurda borç istesem ban yerim bildiricilerr nöbette
İcraa memuru bızım kapıya gelcek gııbı oldumEminim senin kadar uzulur art niyetli bi adam degil bence
ŞahsiNe borcu kardeşim davetiyeleri yaktık
Trajikomik bi durumWsp yok dm
Benimde kapida suanİcraa memuru bızım kapıya gelcek gııbı oldum
Aç toplu dm
Yoo bayaa komik bir durum benceTrajikomik bi durum
@Metings1905 alsam yeter toplu olması için sana gerek yokAç toplu dm