- 22,435
- 23,079
- 113
@Metings1905 liderleriAynen herkes 10-20k bastığı kuponu atıyor gitti diye biri de 20ye Yğkselince gelmiyor bizim kumar + kazanınca gelme enayiliğimiz var birde duble enayi
@Metings1905 liderleriAynen herkes 10-20k bastığı kuponu atıyor gitti diye biri de 20ye Yğkselince gelmiyor bizim kumar + kazanınca gelme enayiliğimiz var birde duble enayi
Öde de git sonra nere gidersenÖzlemeyin beni bir süre
TamamÖde de git sonra nere gidersen
Oda olurYatan kuponu degil tutan kuponu paylas dostum puaha
Gitme şaka yaptım
InşOda olur
Eywallah duble 2 gün önce darphane açıyodunuz bugün icraa memuru gelmıs kapıya bu kadar mı ters döner rüzgar@Metings1905 liderleri
Paylasmıyorul artk düşman kazanıyoruz paranın yanında@Metings1905 yok mu 30klık çekim paylaşım atsana
Mutlu mu oldun kanka adam icralık olacak diyeEywallah duble 2 gün önce darphane açıyodunuz bugün icraa memuru gelmıs kapıya bu kadar mı ters döner rüzgar
Bırda darphane konuşulurken tek kelimen yoktu konuda demek ki izledin arkadan tam da ogün 5 mesajımız bildirilmiş işe bakEywallah duble 2 gün önce darphane açıyodunuz bugün icraa memuru gelmıs kapıya bu kadar mı ters döner rüzgar
Var mı yaniPaylasmıyorul artk düşman kazanıyoruz paranın yanında
Kanka neden mutlu olayım duruma sasırdımMutlu mu oldun kanka adam icralık olacak diye![]()
Yav şal şu yalakayı ya mutlu olmuştur alttan bugün 1K paramız olmaz yarın 100K paramız olur kumar oynayan insanlarız burada onunla muhattap olan yok kendi çapında hala laf sokmaya çalışıyorMutlu mu oldun kanka adam icralık olacak diye![]()
3 kısı kendı aranızda konuşuyordunuz şöyle yapcam böle yapcam nazar degdırmeyeyım dedımBırda darphane konuşulurken tek kelimen yoktu konuda demek ki izledin arkadan tam da ogün 5 mesajımız bildirilmiş işe bak
@Mrlbra arkadası uyarırmısnYav şal şu yalakayı ya mutlu olmuştur alttan bugün 1K paramız olmaz yarın 100K paramız olur kumar oynayan insanlarız burada onunla muhattap olan yok kendi çapında hala laf sokmaya çalışıyor
Kim bildirdi o halde3 kısı kendı aranızda konuşuyordunuz şöyle yapcam böle yapcam nazar degdırmeyeyım dedım
Tadım yok@Barrios cekirdek kolani al cabuk