Oğlanda gitsin 65 i sıfırlasın bi gecede 👏Üstüne artık yaşlandim arabamı al sen kullan iş yerin uzak arada bize Ziyarete gidip gelirken yollarda sefil olmayın dedi
Oğlanda gitsin 65 i sıfırlasın bi gecede 👏Üstüne artık yaşlandim arabamı al sen kullan iş yerin uzak arada bize Ziyarete gidip gelirken yollarda sefil olmayın dedi
Gören eden bu illete baslayan olursa ibret olsunda bıraksın işte neyse boşverBole şeylerden bahsetmeyin dostum insan harbi kotu oluyor
Sen bi ara yatırıma ek konusunda iyi çekiyordun noldu tepetaklak oldun bi andaGören eden bu illete baslayan olursa ibret olsunda bıraksın işte neyse boşver
Akılsızlar nasılKonunun başlığı enayiler diye degismeli
Herkes gibi kral bu iş boyle bellı bır sure cekıyosun 3 4 5 gun sonra 1 ay tepetaklak. Ben zamanında 1 2 mılyonda cektm ama bak sımdı aclıktan çlüypruz bu iş hep böyleSen bi ara yatırıma ek konusunda iyi çekiyordun noldu tepetaklak oldun bi anda
Açmıyo kadın avukatın egosu beni delirtiyorGit yalvar kadına bi müddet daha ver diye dosyayı açtığı an babazangilere gelirsin
Babanın numarasını panelden bulurumYarın gece forumda son günüm
Nereye kralYarın gece forumda son günüm
Harbi enayiyiz yav şu sitelere para yedirmek tam salaklik ben şahsen mal oldugumu dusunuyom kumar nedir yavAkılsızlar nasıl
Bul sana bi emaneti göstersinBabanın numarasını panelden bulurum
Bırakıyorum 1 2 haftaNereye kral
Farketmez bizde de emanet varBul sana bi emaneti göstersin
AcmazAçmıyo kadın avukatın egosu beni delirtiyor
NedenYarın gece forumda son günüm
Zaten paralı olsan bu konuda olmazsın dost batan kim varsa bu konuya geliyor biride kazanınca gelse dişimi kiracamHerkes gibi kral bu iş boyle bellı bır sure cekıyosun 3 4 5 gun sonra 1 ay tepetaklak. Ben zamanında 1 2 mılyonda cektm ama bak sımdı aclıktan çlüypruz bu iş hep böyle
E devlete gie uyapa oedan dosya acıldıysa ödeme yapılıyor göt gibi kalsın öde ordanAçmıyo kadın avukatın egosu beni delirtiyor
Daha iyisini var beynimizi s....Harbi enayiyiz yav şu sitelere para yedirmek tam salaklik ben şahsen mal oldugumu dusunuyom kumar nedir yav
Oda olur bu mesajı ekran aldım kazansıgımda bu mesajla beraber atarım inceden yol al der gibiain eyvZaten paralı olsan bu konuda olmazsın dost batan kim varsa bu konuya geliyor biride kazanınca gelse dişimi kiracam