- 8,447
- 10,675
- 113
Slota düştüysen zaten o paranın gitmeme şansı yok10k nora aldım 10k bonus buy verdi. Sweet 100 2200 ödüyor. Kızıp 50-60-80 den farm attım oyuna almadan sifirladi
Slota düştüysen zaten o paranın gitmeme şansı yok10k nora aldım 10k bonus buy verdi. Sweet 100 2200 ödüyor. Kızıp 50-60-80 den farm attım oyuna almadan sifirladi
Slot böyleSlota düştüysen zaten o paranın gitmeme şansı yok
Hayatımda ilk defa slota para verdim öyle düşün hiç tarzım degilSlota düştüysen zaten o paranın gitmeme şansı yok
La sen dün demedin mi akşam 5 son diyeLa 1K yüzünden işleme düştüm ilk defa beyaz sinir krizleri geçiriyorum
Slotu benim gibi oynucan 2 tl 4 tl satın alım kaybedersen gidicek paran 2k vurursan 40-50 k sweet 1000Hayatımda ilk defa slota para verdim öyle düşün hiç tarzım degil
600 devam hedef 1 ardına retroVay ve 10k olsaydı 445k olacaktı
Dün 2K verdik bugün 5K sözümüz vardı gece seni çarparız diye planlamıştık 500₺ Salih atmış dün 500₺ ödül aldım kalanı buldum son 1K bulamadım karıya gönderdim 1K yarın atarım dedim dosyanız açılmıştır ödeme sözü verdiniz kusura bakmayın dedi kapattıLa sen dün demedin mi akşam 5 son diye
Sen avukata ödeme sözü mü verdinDün 2K verdik bugün 5K sözümüz vardı gece seni çarparız diye planlamıştık 500₺ Salih atmış dün 500₺ ödül aldım kalanı buldum son 1K bulamadım karıya gönderdim 1K yarın atarım dedim dosyanız açılmıştır ödeme sözü verdiniz kusura bakmayın dedi kapattı
Evet dün bugün için verdim toplamı 7K paraydı zaten ilk defa icra yedim allah kahretsinSen avukata ödeme sözü mü verdin
Olum 1k ile biteceğini bilseydik dün akşam üstü bı yerden para geçti elime 1100 TL 5 arıyordun diye yazmadım sanaDün 2K verdik bugün 5K sözümüz vardı gece seni çarparız diye planlamıştık 500₺ Salih atmış dün 500₺ ödül aldım kalanı buldum son 1K bulamadım karıya gönderdim 1K yarın atarım dedim dosyanız açılmıştır ödeme sözü verdiniz kusura bakmayın dedi kapattı
O saatlerde 5K ihtiyaç vardıOlum 1k ile biteceğini bilseydik dün akşam üstü bı yerden para geçti elime 1100 TL 5 arıyordun diye yazmadım sana
1 mi eksik dur retrodan çekersem atayım yarın sabah atarsın hemenO saatlerde 5K ihtiyaç vardı
Sabah atamam öğlenden sonra atabilirim icra yememem lazım kredi çekecem alkol alacam alkol zammı gelmeden hay beyaz1 mi eksik dur retrodan çekersem atayım yarın sabah atarsın hemen
Sabah işlemi başlatırsa daha kuruş çekemenSabah atamam öğlenden sonra atabilirim icra yememem lazım kredi çekecem alkol alacam alkol zammı gelmeden hay beyaz
1000 lirayı 100 k yapmışsın mantıken vay beKendi paramızla 10k atsak 100k olmaz 10 tl ne hale geldiEkli dosyayı görüntüle 768541
Bi 3-6 ay çekemezmişim bankacıyı aradımSabah işlemi başlatırsa daha kuruş çekemen![]()
Evet çekemezsin ben kapatalı 2 sene olacak zar zor kk alıyorumBi 3-6 ay çekemezmişim bankacıyı aradım