- 12,760
- 6,056
- 113
Aha etiket atıldı ferdi geliyo
Daha kalkmamış 😅@ferdikadıoğlu gell artık kardeşim nerdesin
Ban kalkmamış ama verdi kaldırmış geliyor vaziyet alın ortalık karışacak 🤣🤣Daha kalkmamış 😅
Casivera demin aradı0850 434 1150 bu kim beyaz sabahran beri 6 kere aramış
Bonus mu veriyor yoksa hal hatır sormaya mı arıyorCasivera demin aradı
Deneme veeyor 1000 lira ben uyeyım amcaogluna uye oldum kaybettımBonus mu veriyor yoksa hal hatır sormaya mı arıyor![]()
Hadi ya ulan bi daha arasa keşkeDeneme veeyor 1000 lira ben uyeyım amcaogluna uye oldum kaybettım
Gir yaz siteye ufaktan aradnız casiveradan arypruz dediler asansördeydim de 🤣Hadi ya ulan bi daha arasa keşke
Ben de bugün telefonu tam satıyodum mağazadan son anda çıktım aq-55k+10k telefon kayıp yeter li mi
Hasbinallah inna sabirinBen de bugün telefonu tam satıyodum mağazadan son anda çıktım aq
Telefonu 7 gün önce teknosadan 47 K ya aldım Iphone 14 Telefoncu 35 vereyim dedi kafasını duvara sürtecektim dmjsjfjsHasbinallah inna sabirin
La daha yeni almadın mıBen de bugün telefonu tam satıyodum mağazadan son anda çıktım aq
İyi vermiş bu aradaTelefonu 7 gün önce teknosadan 47 K ya aldım Iphone 14 Telefoncu 35 vereyim dedi kafasını duvara sürtecektim dmjsjfjs
Satma boşver alamazsın geri😀Telefonu 7 gün önce teknosadan 47 K ya aldım Iphone 14 Telefoncu 35 vereyim dedi kafasını duvara sürtecektim dmjsjfjs
Ben mecbur kaldım ev sahibim nemrut 2k eksik verdim diye kavga ediyordum nerdeyseBen de bugün telefonu tam satıyodum mağazadan son anda çıktım aq
Para lazım para kız bekliyo nası beklediğinin fotosunuda atmış ege dedemin ölürse diye aldığı mezarlık arsasını satacak durumdayım eksjdkLa daha yeni almadın mı
At bi İnstagram’dan olmazsa ben satarım 😅Para lazım para kız bekliyo nası beklediğinin fotosunuda atmış ege dedemin ölürse diye aldığı mezarlık arsasını satacak durumdayım eksjdk
Ev sahıplerinin hepsimi kaşmer ibneler yaBen mecbur kaldım ev sahibim nemrut 2k eksik verdim diye kavga ediyordum nerdeyse