Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,279
22,253
113
Ulan metin , Kazanç konularının altında yorumlarını gördüm , konu sahibi gönderdik ya kardeşim milyon kazanmadık ki 300,500 daha istiyorsun yazmış. Adamın attığı ödülüm üstüne ekstra Kazanç istiyorsun . Burda makara yapan adamı karalıyorsun. Klavyeden yazmak da erkekliğin böylesi
Görsel at

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Sen hakaret yemeye alısıksın demekkı ılıklıkla alakası yok konunun insanın kendısıne saygısı olucak tartısmayı bılmıyorsan üslubunu bozmadan o toplara hıc gırmıceksın sen benı ne kadar tanıyorsun nasıl bır hayatım var nerden bılıyorsunda çomar dıyorsun neyın ezıklıgı bu
Tartışmayı başlatan sensin biraz daha adama katıl ayın 17 sinde sana cashback olur diyerek tartışmayı sen başlatıyorsun bundan büyük hakaret mi olur? Ama sen belli ki alışmışsın ona buna yanlamaya sürekli sana bu söylediğin hakaret gibi gelmiyor. Alenen bana para için milleti destekliyorsun diyorsun bu hoş mu? Sonra saygı diyosun

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,867
3,850
113
Arkadaşlar kişisel kimseyle münasebetim yok ama inanın az önce size yazdığı sırf şu yorum için burada kaldım, yaptıklarına bak yazdıklarına bak :D

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,279
22,253
113
Tartışmayı başlatan sensin biraz daha adama katıl ayın 17 sinde sana cashback olur diyerek tartışmayı sen başlatıyorsun bundan büyük hakaret mi olur? Ama sen belli ki alışmışsın ona buna yanlamaya sürekli sana bu söylediğin hakaret gibi gelmiyor. Alenen bana para için milleti destekliyorsun diyorsun bu hoş mu?
Ikınızın arası ıyı olduğu ıcın dedım onu ben kusura bakma reıs öle hıssettıysen ben kimseye yanlamam

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Ikınızın arası ıyı olduğu ıcın dedım onu ben kusura bakma reıs öle hıssettıysen ben kimseye yanlamam
Burada birbirimizin kırmızı çizgilerine aile vs hakaret etmediysek herşey konuşup çözülebilir ben tek senin için demiyorum genel herkes için diyorum en ufak bir şeyde yönetime bildir olayından dolayı burada kaç yaşında adamlar yönetim tarafından fırçalanmak hoşumuza mı gitsin adamlar uyarırken utanıyordur

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Burada birbirimizin kırmızı çizgilerine aile vs hakaret etmediysek herşey konuşup çözülebilir ben tek senin için demiyorum genel herkes için diyorum en ufak bir şeyde yönetime bildir olayından dolayı burada kaç yaşında adamlar yönetim tarafından fırçalanmak hoşumuza mı gitsin adamlar uyarırken utanıyordur
Günde 5 defa uyarı yiyor bu konu

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,279
22,253
113
Tamam uzatmanın anlamı yok hakaret etmeden tartışabiliriz insanları küçük düşürmeye çalışarak elımıze bşey gecmez