Metoo kupon kazancına güle güle harca dedik , mesajımızdan sonra gol yağmuru oldu bumu şimdiEmrebgs bak ısıne
Ne yapıonuzYalvarırım tartışmayın konu son3 günde 6 kere kilit yedi
Düşman çokNe yapıonuz
Bak sus sinirleniyorum kavga çıkarıcam şimdi yeter bakYalvarırım tartışmayın konu son3 günde 6 kere kilit yedi
Hayırdır niyeDüşman çok
Kara para aklıyoruzNe yapıonuz
Anten takmayı unutmuslaeHayırdır niye
Bana da biraz atabilirsiniz beyazlatirimKara para aklıyoruz
Durumlar nasılAnten takmayı unutmuslae
Para talebı ban sebebı bıldırdımBana da biraz atabilirsiniz beyazlatirim
Burada tartışadabiliriz birbirimizle gerilebiliriz sorun yok yüzyüze bakıyoruz öyle ya da böyle ama ılık gibi hemen yönetime bildirmiyoruz biz kimseyi çok hardcore bir durum olmadıktan sonraYalvarırım tartışmayın konu son3 günde 6 kere kilit yedi
Hep beklersin, ula sen varya istemeye gelince de yapışır durursunPara talebı ban sebebı bıldırdım
Metin beni bildirmiş olabilir şehit olursam o ismi unutmayinBurada tartışadabiliriz birbirimizle gerilebiliriz sorun yok yüzyüze bakıyoruz öyle ya da böyle ama ılık gibi hemen yönetime bildirmiyoruz biz kimseyi çok hardcore bir durum olmadıktan sonra
Sen hakaret yemeye alısıksın demekkı ılıklıkla alakası yok konunun insanın kendısıne saygısı olucak tartısmayı bılmıyorsan üslubunu bozmadan o toplara hıc gırmıceksın sen benı ne kadar tanıyorsun nasıl bır hayatım var nerden bılıyorsunda çomar dıyorsun neyın ezıklıgı buBurada tartışadabiliriz birbirimizle gerilebiliriz sorun yok yüzyüze bakıyoruz öyle ya da böyle ama ılık gibi hemen yönetime bildirmiyoruz biz kimseyi çok hardcore bir durum olmadıktan sonra