Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Yalvarırım tartışmayın konu son3 günde 6 kere kilit yedi
Burada tartışadabiliriz birbirimizle gerilebiliriz sorun yok yüzyüze bakıyoruz öyle ya da böyle ama ılık gibi hemen yönetime bildirmiyoruz biz kimseyi çok hardcore bir durum olmadıktan sonra

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,370
2,107
113
Burada tartışadabiliriz birbirimizle gerilebiliriz sorun yok yüzyüze bakıyoruz öyle ya da böyle ama ılık gibi hemen yönetime bildirmiyoruz biz kimseyi çok hardcore bir durum olmadıktan sonra
Metin beni bildirmiş olabilir şehit olursam o ismi unutmayin

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,349
22,283
113
Sen hakaret yemeye alısıksın demekkı ılıklıkla alakası yok konunun insanın kendısıne saygısı olucak tartısmayı bılmıyorsan üslubunu bozmadan o toplara hıc gırmıceksın sen benı ne kadar tanıyorsun nasıl bır hayatım var nerden bılıyorsunda çomar dıyorsun neyın ezıklıgı bu

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,908
3,870
113
Ulan metin , Kazanç konularının altında yorumlarını gördüm , konu sahibi gönderdik ya kardeşim milyon kazanmadık ki 300,500 daha istiyorsun yazmış. Adamın attığı ödülüm üstüne ekstra Kazanç istiyorsun . Burda makara yapan adamı karalıyorsun. Klavyeden yazmak da erkekliğin böylesi