- 22,435
- 23,079
- 113
Ama 2 kişi tartışırken cezası konuya kesilmesin litfen reisForum huzurunu kaçıracak her türlü söylem yasaktır.. 🧐
Ama 2 kişi tartışırken cezası konuya kesilmesin litfen reisForum huzurunu kaçıracak her türlü söylem yasaktır.. 🧐
Yalvarırım yatma15 i ama ne zmn düşer o muamma 2 ye kadar bekler sonra yatarim
Burda kavga etmeyinKeşke şempaze kadar beynini kullansan en azından ağaca çıkıp meyve toplarsın
Biliyorum. O niye öyle yazdığımı anladı muhtemelen zaten 🤣Salih’in olsa forumun yarısı roll yapardı su an
Neden kiYalvarırım yatma
Blackmamba mıBiliyorum. O niye öyle yazdığımı anladı muhtemelen zaten 🤣
İşimiz var kardeşim bu gecelik devlet gibi düşün beniNeden ki
Reis biz niye banlanıyoruz kiBöyle devam ederseniz konuda ki herkes banlanacak..
Hakaret edıyor adam bildirdim geldılerBurda kavga etmeyin
Devletse sıkınti o zmn kendimi banlatacam aksamİşimiz var kardeşim bu gecelik devlet gibi düşün beni
Burda kavga etmeyinTemizzzz toplum ıstıyoruz elde ettık çok şükür
Hakaret edıyor adam bildirdim geldıler
Başka konuya çekin kavgayıTemizzzz toplum ıstıyoruz elde ettık çok şükür
Hakaret edıyor adam bildirdim geldıler
Allahtan tek iletişim kanalımız bu değilDevletse sıkınti o zmn kendimi banlatacam aksam
Bir daha beni alıntılarsan seni rapor ederimAllahtan tek iletişim kanalımız bu değil
Anlamadım gaddar beyBir daha beni alıntılarsan seni rapor ederim
Beni ifşa ediyorsun kardeşim gelip çöksunler mi istiyorsun.😅Anlamadım gaddar bey
Kardeşim seni savunan bir mesaj yazmaktım ancak okul müdürü daha yeni sevk kağıdı verdi, biraz daha zorlarsam şök toplanacakBeni ifşa ediyorsun kardeşim gelip çöksunler mi istiyorsun.
1.lik taburesi diye duyumlar aldıkBu sondu beyler tabureye çıktım. Allah'a emanet olun
Evet ipi az daha gerdirirsem olacak bu iş1.lik taburesi diye duyumlar aldık