- 22,435
- 23,079
- 113
Allah şifa versinBenim için meto başkandan önce gelir her konuda var başkan o kadar aktif değil ama parası yokken![]()
Allah şifa versinBenim için meto başkandan önce gelir her konuda var başkan o kadar aktif değil ama parası yokken![]()
Hasta mı @@ aaa meto gelmişAllah şifa versin
Sana versin kardeşim sanaHasta mı @@ aaa meto gelmiş![]()
Ne zaman hasta oldum benim neden haberim yokSana versin kardeşim sana
Gözün kör olmuş duyguların körelmiş gerçekleri göremiyorsunNe zaman hasta oldum benim neden haberim yok
Gelmedi ki kardeşim gelseydi site değiştirecektim, ben kumara dün başlamadımHahahah iyi ki yatmış o zaman eninde sonunda o giderdi başlangıç 2 k iken 50k kasayı çekmmek mantıksız oynayacaksın yine oyna 40ı çek git başka siteye 30k batur en azından 6k kayıp bonusu var
En dip +1 puauauKonuyu mu kapattırcan ayrıca metinden sonra başkana nasıl çiktin en dipten zirveye 😂
Dün bailamıi gibi oynuyon amaGelmedi ki kardeşim gelseydi site değiştirecektim, ben kumara dün başlamadım
Allah şifa versin banaGözün kör olmuş duyguların körelmiş gerçekleri göremiyorsun
İflah olmaz bir kumarbazimDün bailamıi gibi oynuyon ama
Bi site aradı 10k yatırursan gs orjinal forması hediye ediyorum dedi beyazİflah olmaz bir kumarbazim
Ayın 17 sinde ne var kiAyın 17 sı gelıyor ne kadar onun yanında olursan o kadar cash gelır devam puhahahah
Küçük baş keseceklerAyın 17 sinde ne var ki
Bı bu eksiktiBi site aradı 10k yatırursan gs orjinal forması hediye ediyorum dedi beyaz