- 2,006
- 373
- 83
İzliyordum maçı çıldırdım resmen ya son 5 dk da atmamak için 40 takla attılar
Ekli dosyalar
-
295.4 KB Görüntüleme: 7
2600 yapıp gameof denicem geneEkli dosyayı görüntüle 767651
Muhtemelen kardeşim anlaşılan daha da kaçacak forumun en losers konusunun günlük rutini bu şekildeBugun bu konuda belki 200k kacti çok rahat
İsmini değiştirelim dost kazanıyoruz diye belki o şekilde birseyler rayına girerMuhtemelen kardeşim anlaşılan daha da kaçacak forumun en losers konusunun günlük rutini bu şekilde
En cok dağıtım en cok kupon bu konuda zaten 😅İsmini değiştirelim dost kazanıyoruz diye belki o şekilde birseyler rayına girer
Meksika ikinci yarı başlar başlamaz gol 1-1İsmini değiştirelim dost kazanıyoruz diye belki o şekilde birseyler rayına girer
Brezilya mıBir hata yaptım umarım elimizde patlamaz![]()
Ulan bole ismi olur 50 dakika bekledik atmadılar saka gibi yemin ederim ikinci yari da hemen attılar bu nasıl bir bahttirMeksika ikinci yarı başlar başlamaz gol 1-1
Şanssızlık hep aynıUlan bole ismi olur 50 dakika bekledik atmadılar saka gibi yemin ederim ikinci yari da hemen attılar bu nasıl bir bahttir
EvetBrezilya mı
Hangisi
119.5 üst u20Hangisi
1.5k borc aldik oda gitti her gün borc çoğalıyor yeminlen kafayı yiycem bu gelseydi hiç değilse yaşamaya umudum olurdu gelde uzulmeŞanssızlık hep aynı
Getircem senin içinHasbinallah inna sabirin
Gelsin kombosu geldi bu kaldıGetircem senin için