- 18,515
- 16,838
- 113
Bana veriyo aynı gün yoksa rezil olacağını biliyoLa vermezdi zaten senki umuttan bana da ver
Bana veriyo aynı gün yoksa rezil olacağını biliyoLa vermezdi zaten senki umuttan bana da ver
Ben banlatmaıdm ya onun para mesajını bildirmedimBanlatmıssın adamı beyaz
Yalan yok bana da dediği saatte geri atıyoduBana veriyo aynı gün yoksa rezil olacağını biliyo
Ferdi ve rezillikten korkmakBana veriyo aynı gün yoksa rezil olacağını biliyo
Beni de dener misin lütfenYalan yok bana da dediği saatte geri atıyodu
Sizin gibi insanlara verilsin zaten aw allah düşürmesin elinize 😂 benn asla demem sigarasız kalfım demedim adama awYalan yok bana da dediği saatte geri atıyodu
Yok ki olsa köpeğin olsun beyazBeni de dener misin lütfen
9.5 ay önce ertesi gün atmak şartıyla aldığını hala atmadı zamn aşımına uğradığı için de hak iddia edemiyorumYalan yok bana da dediği saatte geri atıyodu
Rezillikten korkmuyor sözünü tutuyor bence parası olunca bence ferdi adamdırFerdi ve rezillikten korkmak
Yok ya biliyon param oldu mu istemem de para olmayınca sıkıntın🤣Sizin gibi insanlara verilsin zaten aw allah düşürmesin elinize 😂 benn asla demem sigarasız kalfım demedim adama aw
Olum verirken ne zaman ödicen diye soruyoruz günü o belirliyor beyazSizin gibi insanlara verilsin zaten aw allah düşürmesin elinize 😂 benn asla demem sigarasız kalfım demedim adama aw
Loca girişleri için davetiyeler mevcutturÇark eklendi bana demek ki no bonus olmamışım
Betgit şaşırttı hayat değilHayat şaşırtır hep bazen
Açılışımıza 4 gün kaldı heyecanlıyızBetgit şaşırttı hayat değil
Davetiyeler bittiDelirirsin 0₺ çıktı
Ohh son davetiye geldi şansaDavetiyeler bitti
Kıl payı 😅😅Ohh son davetiye geldi şansa