- 13,204
- 13,660
- 113
17 sinde ki açılışta bizzat kendi elimle vermek isterim davetiyeniGelmedi 17 sindeki açılışa @Mrlbra arkadaşı çıkaralım listeden
17 sinde ki açılışta bizzat kendi elimle vermek isterim davetiyeniGelmedi 17 sindeki açılışa @Mrlbra arkadaşı çıkaralım listeden
Ben bilmem bugünkü davetiyemi bekliyorum17 sinde ki açılışta bizzat kendi elimle vermek isterim davetiyeni
Sadece iki kişilik locaa varmışBen bilmem bugünkü davetiyemi bekliyorum
Darphane açıyorum kardeşim sen özel gün falan filan diyorsunOlum 13ü hiçbir özel gün değil ne emekli ne memur ne özel 😂 gaddar b boşa umutlandırma bak
Gaddar adınuzu vermiş siteyeNo bonus olmamız tadımı çok fena kaçırdı kardeşim
Kurdeleyi ben keserimDarphane açıyorum kardeşim sen özel gün falan filan diyorsun
Şimdi ulaştı davetiye 17 sindeki yerini VIP ye yükseltiyorum en öndenDarphane açıyorum kardeşim sen özel gün falan filan diyorsun
Gaddar kara listeye girmek için sınırları zorluyoGaddar adınuzu vermiş siteye
Sende mi oldunNo bonus olmamız tadımı çok fena kaçırdı kardeşim
Akşam açılışa gelme gibi bir hatada bulunmazsin umarım kapıya resmini koydum bilgin olsunGaddar kara listeye girmek için sınırları zorluyo
Eklenmediğine göre oldumSende mi oldun
GelmemAkşam açılışa gelme gibi bir hatada bulunmazsin umarım kapıya resmini koydum bilgin olsun
Kurdelemiz paradan olduğu için makas kullanılmayacak malesefKurdeleyi ben keserim
Eklenecek sırayla demiş eklenirEklenmediğine göre oldum
Burdadır o🤣Olum Ferdi’den alacak vardı bugüne banlancak günü buldu bilerek
Banlatmıssın adamı beyazOlum Ferdi’den alacak vardı bugüne banlancak günü buldu bilerek
La vermezdi zaten senki umuttan bana da verOlum Ferdi’den alacak vardı bugüne banlancak günü buldu bilerek