- 2,037
- 1,373
- 113
direkt amatör türk lazım ya şialfişaslfafHepsi türkçe altyazılı
direkt amatör türk lazım ya şialfişaslfafHepsi türkçe altyazılı
O zaman sotwe turk kral.direkt amatör türk lazım ya şialfişaslfaf
direkt amatör türk lazım ya şialfişaslfaf
Devami telegramda yazıyorO zaman sotwe turk kral.
Kisa videolar zaten uzun olmasi gereksiz
GünaydınGünaydın dostlar
Ateş olsan cürmü kadar yer yakarsın @selamsizsabahsizHepinizi benzin döküp yakacağım
Dün gece forumda operasyon olmuş ruhumuz duymadı birinizde uyarmadi. Hepinizi yakacamAteş olsan cürmü kadar yer yakarsın @selamsizsabahsiz
NolmuşDün gece forumda operasyon olmuş ruhumuz duymadı birinizde uyarmadi. Hepinizi yakacam
ödül almak nasıl bişi atam tadı nasılAteş olsan cürmü kadar yer yakarsın @selamsizsabahsiz
OperasyonNolmuş
Çok kötü berbat ötesiödül almak nasıl bişi atam tadı nasıl
Jsjsjsjss pokeri mi diyon haberim yok anlatOperasyon
Az önce gördüm görmez olaydım. Dün betgit için kaynak soruldu kimse söylemedi sır gibi saklandıJsjsjsjss pokeri mi diyon haberim yok anlat
Bulamadık betgide egeyle sapsap almış ama 😂 ben bulamadımAz önce gördüm görmez olaydım. Dün betgit için kaynak soruldu kimse söylemedi sır gibi saklandı
Sende listedesin la nasıl bulamadınBulamadık betgide egeyle sapsap almış ama 😂 ben bulamadım
Ben 1 aldım betgit 1.5 idi onlar 1.5 almış para gelene kadar uyumuşum zstenSende listedesin la nasıl bulamadın
Ege demişti 1k Lıkta var betgitte tek farkı çark kodu 2 eksikBen 1 aldım betgit 1.5 idi onlar 1.5 almış para gelene kadar uyumuşum zsten