- 25,185
- 24,111
- 113
Onda da yokmuşNovaya sordum bakalim ne dicek
Onda da yokmuşNovaya sordum bakalim ne dicek
Bu paratim eski adı neydi? Şey yap çocuğa söyle atsın bir siteye ver tek maç 1.30 oran falan bassın tutarsa sende olan bir uygulama onda da varsa oraya çekip ordan atsın sanaOnda da yokmuş
Metings de varmış Buldum sonundaBu paratim eski adı neydi? Şey yap çocuğa söyle atsın bir siteye ver tek maç 1.30 oran falan bassın tutarsa sende olan bir uygulama onda da varsa oraya çekip ordan atsın sana
La direkt atsın işte paratim ne sadece atmama gibi bi ihtimali yokBu paratim eski adı neydi? Şey yap çocuğa söyle atsın bir siteye ver tek maç 1.30 oran falan bassın tutarsa sende olan bir uygulama onda da varsa oraya çekip ordan atsın sana
Kaybettik kardeşim@egehandro kardeşim gülüp gecme yalvarırım bişey söyle
Sol gozum seyriyor bende bilemedim merak ettimForumda kimsede yokki 50 kişiye sordum
Metin 1xbete çalışıyor onda her yöntem vardırMetings de varmış Buldum sonunda
Peki kardeşim geçmiş olsunKaybettik kardeşim
Valla o dmden yazdı bende var diye helal olsun adama ne arasan varMetin 1xbete çalışıyor onda her yöntem vardır
Yoksa bi süre daha foruma girmezdim biliyosunPeki kardeşim geçmiş olsun
Google gibi adam, aradığımız herşey mevcut ondaValla o dmden yazdı bende var diye helal olsun adama ne arasan var
Ayenn valla zaten o olmasa vazgeçiyodumGoogle gibi adam, aradığımız herşey mevcut onda
Gecmis olsun bu kadar çabuk nasil kaybettinYoksa bi süre daha foruma girmezdim biliyosun
Dedeyle selamlaştık biraz bir de tek adım kupon yaptım yattı ilk defa alt oynadık takla olduGecmis olsun bu kadar çabuk nasil kaybettin
Erkek adam alt mi oynarDedeyle selamlaştık biraz bir de tek adım kupon yaptım yattı ilk defa alt oynadık takla oldu
Parayı çevirim dedim ya çekip size atacaktım ufaktanErkek adam alt mi oynar
Puahah hiç inandırıcı degilParayı çevirim dedim ya çekip size atacaktım ufaktan
Biz koşa koşa bu konuya geliriz kazanınca sen daha yenisin 😅Puahah hiç inandırıcı degil