- 13,406
- 13,788
- 113
Listeye girme garantili mi yoksa çekiliş miKatılım ücreti nedir
Listeye girme garantili mi yoksa çekiliş miKatılım ücreti nedir
Bizde evetVurgun önceden hissediliyormu
Zaten bu forumda en sevdiğim kişi sensin göster yarin büyüklüğünüBizde evet
O zmn önerim listeye girme garantili locaZaten bu forumda en sevdiğim kişi sensin göster yarin büyüklüğünü
Benden gitmedi la bu arada he allahtan ss attıkGitmiş
Onunda karşılığı vardır kesin oda bende suanlik bulunmuyorO zmn önerim listeye girme garantili loca
Hepmizi etiket edip 1k toplayın dedi ondan gitmiştir kesinBenden gitmedi la bu arada he allahtan ss attık
Büyük ihtimalle benden gitse konuya yazılmazdı zaten bu konuda bi şeyden gittiHepmizi etiket edip 1k toplayın dedi ondan gitmiştir kesin
GarantiliListeye girme garantili mi yoksa çekiliş mi
Aynen dedigim den gitti kesinBüyük ihtimalle benden gitse konuya yazılmazdı zaten bu konuda bi şeyden gitti
Maalesef para bulamadık dostBetgite attınız mı paranizi
Yaw 500 çekiliş cikmis bana adam diyor paratim hesabın yoksa atmam diyeMaalesef para bulamadık dost
Kardeşim çekince bana atabilir misin ben de atayım yalvarırım1,5 attım
Deseydin parayı paratimden mi harcıon aw. Eninde sonunda bankaya cekion demi yani. Kim oYaw 500 çekiliş cikmis bana adam diyor paratim hesabın yoksa atmam diye
JanvanjanDeseydin parayı paratimden mi harcıon aw. Eninde sonunda bankaya cekion demi yani. Kim o
Adminlerde yok mu dost onlara atsın onlar da sana atsınJanvanjan
Forumda kimsede yokki 50 kişiye sordumAdminlerde yok mu dost onlara atsın onlar da sana atsın
Shellac daimon veya başkana sor istersenForumda kimsede yokki 50 kişiye sordum
Novaya sordum bakalim ne dicekShellac daimon veya başkana sor istersen