- 18,515
- 16,838
- 113
Abiiii hadi ya
Bildirim merkezine bakmaktan şaşı oldukAbiiii hadi ya
TebrikŞahıslardan biri salihse ayağınız alışsın diye dükkanını da ek olarak kundaklayabilirim
Yok o promosyon olarak benden. Sabah gazetenin 3. Sayfasında haberi okur. Ücretin kalan yarısını gonderirsinEvet salih biri dükkan kundaklama da olursa +2k çalışır
Cidden yaptın yani neyse bir daha alıntı yapmazsan sevinirim
Maalesef borcunu ödeyene kadar sana katlanmak zorundayım finoCidden yaptın yani neyse bir daha alıntı yapmazsan sevinirim
Anlaşma tamam @Mrlbra şimdi yaktım çıranıYok o promosyon olarak benden. Sabah gazetenin 3. Sayfasında haberi okur. Ücretin kalan yarısını gonderirsin
Olm görmüyon mu mesaj diyor yani dm den bişey post değil🤣Cidden yaptın yani neyse bir daha alıntı yapmazsan sevinirim
Ağzımdaki sakızı tükürsem bıçağı körelirAnlaşma tamam @Mrlbra şimdi yaktım çıranı
betgit679.comAğzımdaki sakızı tükürsem bıçağı körelir
Bu mesajı görünce bankayı kontrol ettimbetgit679.com
Bende yavBu mesajı görünce bankayı kontrol ettim
0.00 ı görünce indiBu mesajı görünce bankayı kontrol ettim
Ona gitmiş demek kiBu mesajı görünce bankayı kontrol ettim
Fantezi içerikleri de tariflerimiz de mevcuttur. Şahsı bicakladiktan sonra çöp konteynerina atma falan gibiAnlaşma tamam @Mrlbra şimdi yaktım çıranı
Valla tüm tarifelerden istiyorum bi şahıs bıçaklama sadece diğer şahısa hepsindenFantezi içerikleri de tariflerimiz de mevcuttur. Şahsı bicakladiktan sonra çöp konteynerina atma falan gibi
Miktarlar mı çok oynakValla tüm tarifelerden istiyorum bi şahıs bıçaklama sadece diğer şahısa hepsinden
Yola ciktimValla tüm tarifelerden istiyorum bi şahıs bıçaklama sadece diğer şahısa hepsinden
Maalesef kuzenim görüp tamam demişMiktarlar mı çok oynak