- 18,515
- 16,838
- 113
Yolda kaldım numarasını yemeyiz söyliyimYola ciktim
Yolda kaldım numarasını yemeyiz söyliyimYola ciktim
Konuö attım özeldennYola ciktim
Dinlenme tesisinde fişleri atarsın en son ödemeye eklerizYola ciktim
Kardeşim ciddi iş yapıyorum ben cevrenle iyi geçin, her an senin için de iş alabilirimYolda kaldım numarasını yemeyiz söyliyim
Noktalama işaretlerini silseydin de googledan bulup geldiğini anlamasaydıkAğaca sormuşlar, en çok neden korkarsın demişler. Balta demiş. Ateş değil, yangın hepiniz yanarsınız. Hani balta tek tek keser. Keçi hepinizi yer, şeyini, fidesini. Sel, mel, yıldırım. “Niye balta ey ağaç?” demişler ağaç ne demiş biliyo’ musun? Kökü benden de ondan demiş..
Yok egeyle aynı şehirdeyiz bişey olursa giderim yanınaKardeşim ciddi iş yapıyorum ben cevrenle iyi geçin, her an senin için de iş alabilirim
Kökü değil sapıAğaca sormuşlar, en çok neden korkarsın demişler. Balta demiş. Ateş değil, yangın hepiniz yanarsınız. Hani balta tek tek keser. Keçi hepinizi yer, şeyini, fidesini. Sel, mel, yıldırım. “Niye balta ey ağaç?” demişler ağaç ne demiş biliyo’ musun? Kökü benden de ondan demiş..
Ümitköy’deyimYok egeyle aynı şehirdeyiz bişey olursa giderim yanına
Eryamandayım bende 15-20 dkÜmitköy’deyim
Ümitköy’e gelirsen teke tek atarız, Sarayköye gelirsen kuzenlere vur emrini veririm hepsi metçiEryamandayım bende 15-20 dk
Teke tek kafi şu anÜmitköy’e gelirsen teke tek atarız, Sarayköye gelirsen kuzenlere vur emrini veririm hepsi metçi
Olur hal ve hareketlerine dua et o zaman, kurda sormuşlar ensen niye kalın diye kendi işimi kendim hallederim demiş 😅Teke tek kafi şu an
Bı insan bunun konusunu niye açar kiAllah herkese bu umuttan versinEkli dosyayı görüntüle 766922
Dalga geçelim bari bi daha 2 seneye anca vurur öyle, o zamana kadar da unutulurAllah herkese bu umuttan versinEkli dosyayı görüntüle 766922
Can sıkıntısıBı insan bunun konusunu niye açar ki
Derinlere iniyorum bak rollingBı insan bunun konusunu niye açar ki
Ahmet Goethe ÇakarAğaca sormuşlar, en çok neden korkarsın demişler. Balta demiş. Ateş değil, yangın hepiniz yanarsınız. Hani balta tek tek keser. Keçi hepinizi yer, şeyini, fidesini. Sel, mel, yıldırım. “Niye balta ey ağaç?” demişler ağaç ne demiş biliyo’ musun? Kökü benden de ondan demiş..