- 22,435
- 23,079
- 113
Beniö yarıö saatim varAcelen ne 2 saat var daha
Beniö yarıö saatim varAcelen ne 2 saat var daha
Üzgünüm bu mesajı daha önce şikayet ettinizBildir
Şunu vuracak bir tane vatan evladı yok muBildir
Bildirdim bbBildir
@Barrios bir öldürme Zonguldakta 2 şahısı bıçaklama ücret nedirŞunu vuracak bir tane vatan evladı yok mu
Vurdum sayılırŞunu vuracak bir tane vatan evladı yok mu
Hasbinallah🤣
Yol masrafi yeme içme konaklama dahil 4k döviz kurundan kardeşim@Barrios bir öldürme Zonguldakta 2 şahısı bıçaklama ücret nedir
Öncelikle Zonguldaktaki 2 şahısYol masrafi yeme içme konaklama dahil 4k döviz kurundan kardeşim
Kdkskdkdkekkakskskkwkakksks tamam şimdi çözdümÖncelikle Zonguldaktaki 2 şahıs
Şunu unutma senin tehditlerin benim için bir tehdit oluşturmazken benim senin hakkındaki tehditlerim senin için hayati tehlike oluştururBildirdim bb
Kaşınma asıl mesajı bildirmedim diye uyarı aldın 😅Şunu unutma senin tehditlerin benim için bir tehdit oluşturmazken benim senin hakkındaki tehditlerim senin için hayati tehlike oluşturur
Şahıslardan biri salihse ayağınız alışsın diye dükkanını da ek olarak kundaklayabilirimÖncelikle Zonguldaktaki 2 şahıs
Diğer vatandaşa bişey demiyoz da o fırıncı yok mu delirtiyor beni bazenKdkskdkdkekkakskskkwkakksks tamam şimdi çözdüm
Odffffff kalktııŞunu unutma senin tehditlerin benim için bir tehdit oluşturmazken benim senin hakkındaki tehditlerim senin için hayati tehlike oluşturur
Evet salih biri dükkan kundaklama da olursa +2k çalışırŞahıslardan biri salihse ayağınız alışsın diye dükkanını da ek olarak kundaklayabilirim
Lan yapmayın 😂