- 18,515
- 16,838
- 113
Tamam basOnaylandı
Tamam basOnaylandı
Insallah kanka bir max alsak yeter artar bile zmaaninda cok denedik slot hep direkten döndü yavAllah ödeme kolaylığı versin kanka
Para yok para olsa tek zara bakar ne dert kalır ne sıkıntıKanka senin durum değişik hani seni tanıyan kişiyim ondan söylüyorum lakin manevi sıkıntı başlayınca sende biliyorsun sonrasını
Kanka ben slotttan asla kazanamam denedim olmuyor yani bastigimi bile geri vermiyo olursa sporda olur ama millet çatır çatır aliyo max win anlamadimInsallah kanka bir max alsak yeter artar bile zmaaninda cok denedik slot hep direkten döndü yav
Aynen oyle ondan dolayi son 4 5 aydir biraktim slotu ama bisey degismedi puahha sporda da birden firlamiyor kasa yavas yavas sabirli oynamak gerek bizde sabir yok amaKanka ben slotttan asla kazanamam denedim olmuyor yani bastigimi bile geri vermiyo olursa sporda olur ama millet çatır çatır aliyo max win anlamadim
Evet kanka mesela 1 haftaya kupon yayabilsek yada her gün max 2 maça oynasak emin ol çok kolay yaparız ama dediğin gibi o para batiyo bize hemen gelsin istiyoruzAynen oyle ondan dolayi son 4 5 aydir biraktim slotu ama bisey degismedi puahha sporda da birden firlamiyor kasa yavas yavas sabirli oynamak gerek bizde sabir yok ama
Para yok para olsa tek zara bakar ne dert kalır ne sıkıntı
Kızgınlık çağına gelmiş olabilr@egehandro neye kizdin koçum
Kazanamamış olmana@egehandro neye kizdin koçum
Aferin lan güldüm beyazKızgınlık çağına gelmiş olabilr
Sitelere kizsana ak puahhaa bir defa tumbette 72k vermisti baya cevrimli bonus almistim aylik 100 de 100 cevrim bittiginde 10k kalmisti orda olabilirdi full sweet 1000 oynamistim 1000x ler 1k 2k takla kazanclari birikiyodu ama asla ödeme yapmiyodu ak oyunu orda biseyler olsaydi net cikardik tertemizKazanamamış olmana
Kanka çok ince bi şans var yani ben kasada 400₺ kaldığında 36 betten çevirirken max aldım yani anlık oluyor hepSitelere kizsana ak puahhaa bir defa tumbette 72k vermisti baya cevrimli bonus almistim aylik 100 de 100 cevrim bittiginde 10k kalmisti orda olabilirdi full sweet 1000 oynamistim 1000x ler 1k 2k takla kazanclari birikiyodu ama asla ödeme yapmiyodu ak oyunu orda biseyler olsaydi net cikardik tertemiz
Işte aynen oyle neyse slota lanet diyelimKanka çok ince bi şans var yani ben kasada 400₺ kaldığında 36 betten çevirirken max aldım yani anlık oluyor hep
Slot candır bana roket gibi bi site lazım no bonus olmuşuzIşte aynen oyle neyse slota lanet diyelim![]()
Maritbet %50 bonus var bak birde betgar %50 freebet sartalara bakSlot candır bana roket gibi bi site lazım no bonus olmuşuz
Tmm süper bakimMaritbet %50 bonus var bak birde betgar %50 freebet sartalara bak
Paramız var diye yorumladımTmm süper bakim
Bizde ne zaman bitmişParamız var diye yorumladım