Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Kanka ben slotttan asla kazanamam denedim olmuyor yani bastigimi bile geri vermiyo olursa sporda olur ama millet çatır çatır aliyo max win anlamadim
Aynen oyle ondan dolayi son 4 5 aydir biraktim slotu ama bisey degismedi puahha sporda da birden firlamiyor kasa yavas yavas sabirli oynamak gerek bizde sabir yok ama

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,814
3,946
113
Aynen oyle ondan dolayi son 4 5 aydir biraktim slotu ama bisey degismedi puahha sporda da birden firlamiyor kasa yavas yavas sabirli oynamak gerek bizde sabir yok ama
Evet kanka mesela 1 haftaya kupon yayabilsek yada her gün max 2 maça oynasak emin ol çok kolay yaparız ama dediğin gibi o para batiyo bize hemen gelsin istiyoruz

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Kazanamamış olmana
Sitelere kizsana ak puahhaa bir defa tumbette 72k vermisti baya cevrimli bonus almistim aylik 100 de 100 cevrim bittiginde 10k kalmisti orda olabilirdi full sweet 1000 oynamistim 1000x ler 1k 2k takla kazanclari birikiyodu ama asla ödeme yapmiyodu ak oyunu orda biseyler olsaydi net cikardik tertemiz

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,482
12,572
113
Akşama sevdiğim bir kac dostuma 2 k lik rol açtırmayi düşünüyorum. Bunun için öncelikle 2k bulmam gerekiyor. Teşekkürler

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Sitelere kizsana ak puahhaa bir defa tumbette 72k vermisti baya cevrimli bonus almistim aylik 100 de 100 cevrim bittiginde 10k kalmisti orda olabilirdi full sweet 1000 oynamistim 1000x ler 1k 2k takla kazanclari birikiyodu ama asla ödeme yapmiyodu ak oyunu orda biseyler olsaydi net cikardik tertemiz
Kanka çok ince bi şans var yani ben kasada 400₺ kaldığında 36 betten çevirirken max aldım yani anlık oluyor hep