- 5,036
- 4,613
- 113
Son Kurşun 
Valencia U19 iy gol atar
Valencia U19 iy gol atar
Havalı görünüyorsun kankaBen zengin miyim beyaz
Sorsan sana maç verirdik paranı katlardın olmSon Kurşun
Valencia U19 iy gol atar
Para için kanka borç kapaticam diye borç attiriyorumZevk almıyorsan neden oynayasın ki bu slotu la para için mi
Canik m2Son Kurşun
Valencia U19 iy gol atar
Hesbaımda 0₺ varHavalı görünüyorsun kanka
Benimde öyle dün roll yaparken insanlari bekletmiyim diye başka maça oynadım yolsa 2k olacaktı şu anHesbaımda 0₺ var
Ağa senin bu konudakiler dalga geçtiğini düşünüyorum ben. O yüzden pek ciddiye alamıyorum seniSon Kurşun
Valencia U19 iy gol atar
%100Ağa senin bu konudakiler dalga geçtiğini düşünüyorum ben. O yüzden pek ciddiye alamıyorum seni
Ne borcu bu kart falan mı tek seferde 85i ödemeye çalışmak yerine eline geleni oraya atsan parça parça zaten bitmiştiPara için kanka borç kapaticam diye borç attiriyorum
Swn iyi adamsın da bizim cebimiz boş yoksa seni bu durumda koymazdikHesbaımda 0₺ var
Jsjsjsjs yalnız değilsinAğa senin bu konudakiler dalga geçtiğini düşünüyorum ben. O yüzden pek ciddiye alamıyorum seni
Kanka öyle yapıyorum 140k dan 85 lere indi kredi borcu bi anda bitsin istiyorum ben ondan hsjsjNe borcu bu kart falan mı tek seferde 85i ödemeye çalışmak yerine eline geleni oraya atsan parça parça zaten bitmişti
Sabret inci TANEMSwn iyi adamsın da bizim cebimiz boş yoksa seni bu durumda koymazdik
Parça parça daha mantıklıKanka öyle yapıyorum 140k dan 85 lere indi kredi borcu bi anda bitsin istiyorum ben ondan hsjsj
Forumda kız olarak hesap açsaydım kapının önünde bi araba daha olurdu akSabret inci TANEM
Athena kız mı lan?? Sjwjwjw athena iban at kızsanForumda kız olarak hesap açsaydım kapının önünde bi araba daha olurdu ak
Haklısın kanka @tolga1453 bana 85k at borcum bitsinParça parça daha mantıklı
Yok olm kız olsa ferdiyle mi kanka olurAthena kız mı lan?? Sjwjwjw athena iban at kızsan