- 22,435
- 23,079
- 113
Sermayesi olan var mı sence burda sjsnsbDostlar sermayesi olmayan kaç kişiyiz?
Sermayesi olan var mı sence burda sjsnsbDostlar sermayesi olmayan kaç kişiyiz?
@Metings1905 hariçSermayesi olan var mı sence burda sjsnsb
Sermaye planı dahi yok yeterliyse dostDostlar sermayesi olmayan kaç kişiyiz?
O kirli çıkı ya
Sen 5kyı bana at ben dağıtıeım ihtiyac sahiplerineO kirli çıkı ya![]()
Ulan metin sjshshO kirli çıkı ya![]()
Benim de aynı Gs maçı ekinlikleri ile sermaye çıkar inşSermaye planı dahi yok yeterliyse dost
TamamSen 5kyı bana at ben dağıtıeım ihtiyac sahiplerine
Ğuajajabababsb ulan iyi tşk geçiyon sbsbsshBenim de aynı Gs maçı ekinlikleri ile sermaye çıkar inş
Kanka ben artık senin taşak geçtiğini düşünüyorumBenim de aynı Gs maçı ekinlikleri ile sermaye çıkar inş
Neden ki yanlış birşey mi dedimKanka ben artık senin taşak geçtiğini düşünüyorum
O soru dsğıtım sorusu kardeşim sjsjsj sonra gelip bende de yok sermaye lazım diyon snsnsbNeden ki yanlış birşey mi dedim![]()
Ege hiç icraat göremedi hep vaatte kalınca haklı yani 😅Neden ki yanlış birşey mi dedim![]()
Sermaye mi o ne yeniyor muDostlar sermayesi olmayan kaç kişiyiz?
Kaç kişiyiz dedim anla artık bende zortingenO soru dsğıtım sorusu kardeşim sjsjsj sonra gelip bende de yok sermaye lazım diyon snsnsb
@Fterim1905 kara listeNeyse ya 5k ya alınacak bi bonus var mı
10 gündür yok dost sagolsun birileri sabah kazanmış qklina bile gelmemisizDostlar sermayesi olmayan kaç kişiyiz?
İnceden ayar da verildi10 gündür yok dost sagolsun birileri sabah kazanmış qklina bile gelmemisiz
Hep şu gs taraftarının hain başkanı türküsünden sonra oldu bunlar 😅10 gündür yok dost sagolsun birileri sabah kazanmış qklina bile gelmemisiz