- 30,125
- 22,084
- 113
Çekilişte sen çıktın dedıgım sayfa oldugı ıcın onu gördüm novanın mesajı gerı sayfaları okumadımNova etiket mi atmış sana pardon görmedim özğr dilerim
Çekilişte sen çıktın dedıgım sayfa oldugı ıcın onu gördüm novanın mesajı gerı sayfaları okumadımNova etiket mi atmış sana pardon görmedim özğr dilerim
Üzüldüm tebriklerÇekilişte sen çıktın dedıgım sayfa oldugı ıcın onu gördüm novanın mesajı gerı sayfaları okumadım
İkna olduysan tsklerÜzüldüm tebrikler
Olmadım ama olmucamı anlayınca bıraktım sorgulamayıİkna olduysan tskler
KaRaRBu durumda gaddar haklı oluyor onunkini görmeyip novayı görmüşsün
Adaletinden eminimKaRaR
Barrios : siteminde haklı olması lakin tezcanli olmasından dolayı 5 kişiye Roll bakiyesi vermesine karar verilmiştir
Metings1905 : sitenin azizligine ugrayim çekim gelmeden forumdan çıkıp açıklama yapmamasi yazılan dmlere seri şekilde donmemesinden dolayı 12 kişi Roll bakiyesi vermesine karar verilmiştir
Verilen cezaların Temmiz yolu kapalıdır
Eyv kralEyw adamın 26 bıb etkılesımı var hak eden senmıssın zaten puahah @Darly ödül atıldı
verilmişsse cezann temyiizz, düşlerin gereksizzKaRaR
Barrios : siteminde haklı olması lakin tezcanli olmasından dolayı 5 kişiye Roll bakiyesi vermesine karar verilmiştir
Metings1905 : sitenin azizligine ugrayim çekim gelmeden forumdan çıkıp açıklama yapmamasi yazılan dmlere seri şekilde donmemesinden dolayı 12 kişi Roll bakiyesi vermesine karar verilmiştir
bir gün değişcek birşeyler hemde hiç bedelsizzverilmişsse cezann temyiizz, düşlerin gereksizz
Aynen toprak olcazbir gün değişcek birşeyler hemde hiç bedelsizz
13 ünden sonra ne olursan olAynen toprak olcaz
Aynen toprak olcaz
Nasıl hakimsin temmiz değil temyiz 😃KaRaR
Uza cevap vermiyom sana13 ünden sonra ne olursan ol
Güler tabi soğan ekmeğe
Hakedene hakettiğini uygulayacaz o zaman artıkUza cevap vermiyom sana
Paşa gönlün bilirHakedene hakettiğini uygulayacaz o zaman artık
Son 2 hünPaşa gönlün bilir