- 17,366
- 27,710
- 113
Teşekkürler dostum geldi kesene bereket 🙏@JoseMourinho iban at reıs rollden hakkınj atayım
Teşekkürler dostum geldi kesene bereket 🙏@JoseMourinho iban at reıs rollden hakkınj atayım
Eyw adamın 26 bıb etkılesımı var hak eden senmıssın zaten puahah @Darly ödül atıldıTeşekkürler dostum geldi kesene bereket 🙏
Boş yapma artıkTamam 500 at ben arabuluculuk yapayım
Hani etkileşim rolde önemsizdirEyw adamın 26 bıb etkılesımı var hak eden senmıssın zaten puahah @Darly ödül atıldı
Neden nick sapsap açıklama yaparmisinBoş yapma artık
Adamın tezıyle dedım hak etmıs dıye bana gore önemsizHani etkileşim rolde önemsizdir
Tepkime puanına göre artık işlem yapinHani etkileşim rolde önemsizdir
Metin önemsiz dedi biraz önce ondan dedim 🤣Tepkime puanına göre artık işlem yapin
Hangi adamın ilk okul terk adamın tezi mi olurAdamın tezıyle dedım hak etmıs dıye bana gore önemsiz
Adamın 20 k mesajı var 2k etkılesımı varTepkime puanına göre artık işlem yapin
Metin bakma sen son karar GATA heyetininMetin önemsiz dedi biraz önce ondan dedim 🤣
Salihe şap şap yapıyoruz ordan anla iskorpitNeden nick sapsap açıklama yaparmisin
Demekki forumdakikeri az guldurmus puahajAdamın 20 k mesajı var 2k etkılesımı var
Karekter yarıştırmayalim zararli çıkarsın. İşine bak bakLa bırak mama al dıyor adam kendine laflara bak karakterini bellı ettı
Mesajıda sen alıntı yapınca okudum burda atarlı kelımeler yazıp arkamızdan konuşmuş 😀Metin bakma sen son karar GATA heyetinin
Cuma cuma bu nasıl konuşma mübarekSalihe şap şap yapıyoruz ordan anla iskorpit
Bu durumda gaddar haklı oluyor onunkini görmeyip novayı görmüşsünMesajıda sen alıntı yapınca okudum burda atarlı kelımeler yazıp arkamızdan konuşmuş 😀
Etıket yok mesajda gızlıden yazmısBu durumda gaddar haklı oluyor onunkini görmeyip novayı görmüşsün
Senin yorum yapmaya hakkın yok pek o yüzden az sesi kısBu durumda gaddar haklı oluyor onunkini görmeyip novayı görmüşsün
Nova etiket mi atmış sana pardon görmedim özğr dilerimEtıket yok mesajda gızlıden yazmıs