Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
artık yeter yav
1 golden 1 kornerden 1 sayidan 1 asistten Bilmem neden iyice sıkıldım
Screenshot_2025-04-11-06-58-34-965_com.artemisbet.android-edit.jpg

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
La ne oluyi su mubarek cuma gaddari kerimi de zivanadan cıkardınız 😅

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,242
113
1 tane rollde basarılı olduk 1 kısı secıcem dıye baslık actım takıp eden bırını secıcez ıllaha @Barrios olmak zorunda adam neler demıs neler

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,373
12,353
113
1 tane rollde basarılı olduk 1 kısı secıcem dıye baslık actım takıp eden bırını secıcez ıllaha @Barrios olmak zorunda adam neler demıs neler
Ne alakasi var birader rolde takip eden doğru dürüst 2 adam vardı zaten. Kaldı ki tek sorun da bu değil. Zamanında senin attığın hiç bir dm yi cevapsız bırakmadım. Ama sen bunca zamandır sana attığım ilk dm ye bile cevap vermedin. Israrla da etiket attım ona da cevap vermedin

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,242
113
Ne alakasi var birader rolde takip eden doğru dürüst 2 adam vardı zaten. Kaldı ki tek sorun da bu değil. Zamanında senin attığın hiç bir dm yi cevapsız bırakmadım. Ama sen bunca zamandır sana attığım ilk dm ye bile cevap vermedin. Israrla da etiket attım ona da cevap vermedin
La forumdan çıktım rolden sonra ulascam dedım cekım bekliyordum vallaha o yazınıda okumadım geldım konuya senı etıketledım allahın ısı işte özür dılemen lazım suan