- 22,435
- 23,079
- 113
Hayatım silkilmiş zaten birde siz tribe sokuyınuzYok arkadaş yok garibanın yüzü gulur mu sen boşversene
Hayatım silkilmiş zaten birde siz tribe sokuyınuzYok arkadaş yok garibanın yüzü gulur mu sen boşversene
Kızla buluştu dünHayatım silkilmiş zaten birde siz tribe sokuyınuz
Dün tanıştığınkızın derdine düşüyor 8 yıllık umrumda değil diyorKızla buluştu dün
Ohh çok korktum adımı görücem diyeBen yiğidim kardeş isim de veririm, metin, jackwilsheare, Nurullah, bu şahıslar yalnışlıklada olsa benim herhangi bir konuma, rolü me gelmesinler
Kanka onun derdinden başkanlarıyla deniyoz napalim :dDün tanıştığınkızın derdine düşüyor 8 yıllık umrumda değil diyor
Seni unutmuş ekler simdiOhh çok korktum adımı görücem diye
Niye kiSeni unutmuş ekler simdi
Meto atarla öyle adam değilBen yiğidim kardeş isim de veririm, metin, jackwilsheare, Nurullah, bu şahıslar yalnışlıklada olsa benim herhangi bir konuma, rolü me gelmesinler
Bunu yeni gördüm lâ cekim gelmedı kı elma mı vercez adama gelmeyız sıkıntı yokMeto atarla öyle adam değil
En sevdiğim dostumBunu yeni gördüm lâ cekim gelmedı kı elma mı vercez adama gelmeyız sıkıntı yok
Adam değil miMeto atarla öyle adam değil
🧐Meto adam değil
Yani dalavere yapmaz manasında dedik firinciAdam değil mi
Ne alakasi var birader rolde takip eden doğru dürüst 2 adam vardı zaten. Kaldı ki tek sorun da bu değil. Zamanında senin attığın hiç bir dm yi cevapsız bırakmadım. Ama sen bunca zamandır sana attığım ilk dm ye bile cevap vermedin. Israrla da etiket attım ona da cevap vermedin1 tane rollde basarılı olduk 1 kısı secıcem dıye baslık actım takıp eden bırını secıcez ıllaha @Barrios olmak zorunda adam neler demıs neler
La forumdan çıktım rolden sonra ulascam dedım cekım bekliyordum vallaha o yazınıda okumadım geldım konuya senı etıketledım allahın ısı işte özür dılemen lazım suanNe alakasi var birader rolde takip eden doğru dürüst 2 adam vardı zaten. Kaldı ki tek sorun da bu değil. Zamanında senin attığın hiç bir dm yi cevapsız bırakmadım. Ama sen bunca zamandır sana attığım ilk dm ye bile cevap vermedin. Israrla da etiket attım ona da cevap vermedin
ZinharLa forumdan çıktım rolden sonra ulascam dedım cekım bekliyordum vallaha o yazınıda okumadım geldım konuya senı etıketledım allahın ısı işte özür dılemen lazım suan