- 2,802
- 1,812
- 113
Benfica maçina kg attım o zor geliyor gözümeSupruz ne beyaz
Benfica maçina kg attım o zor geliyor gözümeSupruz ne beyaz
playstore.comBu mobil ödeme de bygome satiyorsunda nereden alınıyordu bilen yazsın makara geçmesin
Bynogame de %75 orandan bozuyor istiyosan %80 den bozayımBu mobil ödeme de bygome satiyorsunda nereden alınıyordu bilen yazsın makara geçmesin
Link varmı oranın dostplaystore.com
Puahahahah baktım 300 500 oran tutacak gibi ddgil 🤣🤣İnşallah gelir bro mantıklı adamlara yatırım yaptığın bi gün oldu 😅
Netarafa domalalimm sapsapBynogame de %75 orandan bozuyor istiyosan %80 den bozayım
Dost direk playstore yaz çıkıyor zaten ana sayfadaLink varmı oranın dost
Ciddiyim kanka ben sen bilirsin hep bozduğum adam var yasal şirketten yolluyo parayıNetarafa domalalimm sapsap
O para koparnaya çalışıyor şimdi meskul etme
Para lazimsa atalim laaa dolandırma lütfenCiddiyim kanka ben sen bilirsin hep bozduğum adam var yasal şirketten yolluyo parayı![]()
Attığım link mis zatebLink varmı oranın dost
Yok la ne dolandırcam Allah Allah 🤣atayım özelden istiyosan görüşPara lazimsa atalim laaa dolandırma lütfen
Lazım dostPara lazimsa atalim laaa dolandırma lütfen
La çok dolandırdılar bu konuda beni ondan inanasim gelmiyorYok la ne dolandırcam Allah Allah 🤣atayım özelden istiyosan görüş
Senin için sanal kart cikarayim kullan dost ayıp ediyonLazım dost
Sen bilirsin kanka ben her ayın 25 inde irtibattayımLa çok dolandırdılar bu konuda beni ondan inanasim gelmiyor🤣🤣
Anladım dost sağolasınSen bilirsin kanka ben her ayın 25 inde irtibattayım![]()