- 18,515
- 16,838
- 113
Bu sorunun muhattabı ben miyim beyaz@egehandro 100k kazanan arkadaş dagitimi ne yapti dagittilar mi
Bu sorunun muhattabı ben miyim beyaz@egehandro 100k kazanan arkadaş dagitimi ne yapti dagittilar mi
Kusmuyuz laa sana yaziyoz cevap yokBu sorunun muhattabı ben miyim beyaz
Silahim temiz değil ama olsunUrgan ile zeytinyağı almam için 375.54₺ lazım dostlar veren varsa karşılığında ardımda kalan silahim ile ceketimi verebilirim
Yok görmedimKusmuyuz laa sana yaziyoz cevap yok
Ne parası peşindeKusmuyuz laa sana yaziyoz cevap yok
İmkansızBarça maçı 3.5 üst olursa @Mrlbra dükkandan canlı yayında dükkan gaspı videosu gelecek
Hangi bonus buUrgan ile zeytinyağı almam için 375.54₺ lazım dostlar veren varsa karşılığında ardımda kalan silahim ile ceketimi verebilirim
Olursa çok kan dökülecek benden demesiİmkansız
5-1 skor olurOlursa çok kan dökülecek benden demesi
Şöyle bi 5-1 bitsede seni yine 1 hafta görmesek şuralarda 🤣Olursa çok kan dökülecek benden demesi
Kardeşim hadi bi rollOlursa çok kan dökülecek benden demesi
Takipliyodun sanki ondan sordum sana 😁Bu sorunun muhattabı ben miyim beyaz
Barça 2.5 üst psg 3.5 üst 1.5 cepteŞöyle bi 5-1 bitsede seni yine 1 hafta görmesek şuralarda 🤣
Kadınlara güven olmsz diyordu biri nerde o 🤣Sövsen bi dert son 1.30 dk bomboş 37 bitti başlamadan bitti herşeyEkli dosyayı görüntüle 764746
Kardeşim o sabahtı zarar çoğaldı hemde kombine 2+kdv bol şansBarça 2.5 üst psg 3.5 üst 1.5 cepte
@MrlbraTakipliyodun sanki ondan sordum sana 😁