- 48,743
- 53,285
- 113
🔥🔥🔥🔥Onda şans kaybetcemi sanmıyorum 👺
🔥🔥🔥🔥Onda şans kaybetcemi sanmıyorum 👺
Sonuç ne oldu
Kım bu Osmanlı erkegıÇekiliş kazanmışım yazıp iban attım neymiş selam vermeden yazmışım merhaba demeden yazmışım![]()
KankaaaaaaAq ben gecen cekiliss açtıgımda adamları bekledim 4 saat sonra ben yazdım bide adamların peşinde kostum para atmak için
O kadarda değil beyaz bu kişinin sorunu 😀 kaos çıkmasın yeter dedi banaKankaaaaaa
Tamam la sildim ne bağırıyonKankaaaaaa
Cümlenin başına bak beyazO kadarda değil beyaz bu kişinin sorunu 😀 kaos çıkmasın yeter dedi bana
Bağırmadım la sadece İstanbul beyefendisi olmanız için uğraşıyorum beyaz 😅Tamam la sildim ne bağırıyon
Biliyorum onun bizle ne alakası 😀 onun için bize bişey olmaz koyun kendi bacağından adam birnirinzle kavga etmeyin saygısızlık olmasın dedi o zaman Thomas gelsin buraya küfür yazsın konu kapansın 🤣🤣Cümlenin başına bak beyaz
Kanka biz İstanbul beyefendisiyiz normalde zaten de suan askerdeyiz psikolojimiz bozuk 😂Bağırmadım la sadece İstanbul beyefendisi olmanız için uğraşıyorum beyaz 😅
MerakliiSonuç ne oldu
Thoması hatırlatma bana o çocuğa çok ağır beddua etmemek için zor tutuyom kendimi 340₺ para için 😅Biliyorum onun bizle ne alakası 😀 onun için bize bişey olmaz koyun kendi bacağından adam birnirinzle kavga etmeyin saygısızlık olmasın dedi o zaman Thomas gelsin buraya küfür yazsın konu kapansın 🤣🤣
Kesene bereket kırmızı yandıMeraklii
İmza atıyorumKardeşim o kadar namussuz var ki bu forumda insan ya buraya girmeyecek yada küfür serbest olacak
Kanka senın parayı az önce 10 kişiye payladı sağlam adammış 😀Thoması hatırlatma bana o çocuğa çok ağır beddua etmemek için zor tutuyom kendimi 340₺ para için 😅
Hosgeldin bro
Hb dostHosgeldin bro