- 22,450
- 23,112
- 113
Onda şans kaybetcemi sanmıyorum 👺Mesela iskorpit yollayacaktı şimdi şansını kaybettin salihim
Onda şans kaybetcemi sanmıyorum 👺Mesela iskorpit yollayacaktı şimdi şansını kaybettin salihim
Ben sana yazmıştım ozeldn kardeşim.bu bi işler ceviriyo diye haklı çıktım malesef.adam büyük hirsizmis.keşke biz de drogbayi atanlardan olaydik vay aw sansimizi jskskksks
Senin yerine bana yazdı maalesefOnda şans kaybetcemi sanmıyorum 👺
valla hakli ciktin kanka ben yeniyim diye kimsenin günahını almayim dedim amaBen sana yazmıştım ozeldn kardeşim.bu bi işler ceviriyo diye haklı çıktım malesef.adam büyük hirsizmis.
AfiedSenin yerine bana yazdı maalesef
Dubai çikolatası yer misinBen sana yazmıştım ozeldn kardeşim.bu bi işler ceviriyo diye haklı çıktım malesef.adam büyük hirsizmis.
HakliOldu canım bizde o zaman yazışını beğenmediğimiz adama vermeyelim ödülünü hasbinallah@Shellac Ekli dosyayı görüntüle 764702
Oo bı yakalasam fena yiycem hemde hırsızı🤣🤣Dubai çikolatası yer misin
Ne haklısı?
Çekilişte sen çıktın ne alaka selam sabah ajsbOldu canım bizde o zaman yazışını beğenmediğimiz adama vermeyelim ödülünü hasbinallah@Shellac Ekli dosyayı görüntüle 764702
@flacssoNN lütfen at adamın parasınıOldu canım bizde o zaman yazışını beğenmediğimiz adama vermeyelim ödülünü hasbinallah@Shellac Ekli dosyayı görüntüle 764702
Ne biliyim kaos olsun diye yazdimNe haklısı?
Atmazsa atmasın banı yer@flacssoNN lütfen at adamın parasını
İyi alıştınız snsjsNe biliyim kaos olsun diye yazdim
Çekiliş kazanmışım yazıp iban attım neymiş selam vermeden yazmışım merhaba demeden yazmışımÇekilişte sen çıktın ne alaka selam sabah ajsb
Ban yer atmazsa sjsjsbÇekiliş kazanmışım yazıp iban attım neymiş selam vermeden yazmışım merhaba demeden yazmışım
Olm böyle oluyorsa bende öyle yapıyım ben hep kullanıcı adı ‘jdjdksk42’ olan kişilere gönderiyomOldu canım bizde o zaman yazışını beğenmediğimiz adama vermeyelim ödülünü hasbinallah@Shellac Ekli dosyayı görüntüle 764702