- 18,515
- 16,838
- 113
Kendi kendisini banlatmış başkana git bak geriye 5-10 sayfa görürsünNe zaman banlandı la haberim yok
Kendi kendisini banlatmış başkana git bak geriye 5-10 sayfa görürsünNe zaman banlandı la haberim yok
Geldi say zatenH
Hep basket takibi zor
Dolandırma listesi kankaÖlüm listesimi gardaşım 😀
Adam hirsizmis.Ulan Dubai de bizi dolandırdı bugun
Başa ne geliyorsa şu listelerden geliyor 😀Dolandırma listesi kanka
Kankam yalvarırırm konuyu açmayın bugün herşeyi aem başlatrın zaten snsnsAdam hirsizmis.
Sen taniyomuydun reis onu
Eski adı cipsmiş muhabbetim yoktu onunla hıcAdam hirsizmis.
Sen taniyomuydun reis onu
5 saattir bira sigara içemiyorum@Mrlbra bı dm yak bakalım
Kanka bas ordan Bi 30 k 156.5 üste şanın yürüsünGeldi say zaten
Gerçek Adı da Ziya zaten 😅Eski adı cipsmiş muhabbetim yoktu onunla hıc
PatosEski adı cipsmiş muhabbetim yoktu onunla hıc
Hep senmi kaos yaratcan bikerede ben yarattım oldu bitti😀şaka bı tarafada bu yapılan terbiyesizliği hırsızlığı dile getirmek lazım.yarin oburgun sizin basinizdada gelirKankam yalvarırırm konuyu açmayın bugün herşeyi aem başlatrın zaten snsns
keşke biz de drogbayi atanlardan olaydik vay aw sansimizi jskskksksDolandırma listesi kanka
Banı kalkıp gelince illaki dile gelecekHep senmi kaos yaratcan bikerede ben yarattım oldu bitti😀şaka bı tarafada bu yapılan terbiyesizliği hırsızlığı dile getirmek lazım.yarin oburgun sizin basinizdada gelir
Sen her dm yak diyeni para istiyormu zannediyon5 saattir bira sigara içemiyorum
Bizim başımıza gelenler yanda 109K kazandı bak 😅 çözümü yok yani sineye çek devam etHep senmi kaos yaratcan bikerede ben yarattım oldu bitti😀şaka bı tarafada bu yapılan terbiyesizliği hırsızlığı dile getirmek lazım.yarin oburgun sizin basinizdada gelir
Biz böyle gördük şimdiye kadar 😂Sen her dm yak diyeni para istiyormu zannediyon
Mesela iskorpit yollayacaktı şimdi şansını kaybettin salihimSen her dm yak diyeni para istiyormu zannediyon