Ege'ye at o bana atsın sabah attın ona ibanı vardur@Mrlbra iban at iban 🤣
Onun finans müdürü benim dost bana atabilirsin@Mrlbra iban at iban 🤣
Borcun x3 olduEge'ye at o bana atsın sabah attın ona ibanı vardur
Atmadım valla 😅@Mrlbra 300 ıcın iban atarsan kapat konuyu
Adamı bi inandıramadık 😅Ege'ye at o bana atsın sabah attın ona ibanı vardur
Artması benim için daha iyi la ödeme imkanı zorlaşır süreç uzar erken kapatmaya \3 desen yarın kapanırBorcun x3 oldu
Benide tersliyo bide acelenmi var diye.oyle diyince ağzının payını verdim yazamadi daha hirsizKanka bana dese varya sıkıntı yok valla ama bana 3 dk sonra gönderiyorum yazıp cevap dahi vermemesi deli etti 3 kuruşa tamah edecek adam da ne bileyim etek giysin
/3 olursa ağır zarar ederim x1.5 son olsunArtması benim için daha iyi la ödeme imkanı zorlaşır süreç uzar erken kapatmaya \3 desen yarın kapanır
Varlık fonu paklar bu işi 10 lirayı 2 ye kapatırsın sende işini biliyorsunArtması benim için daha iyi la ödeme imkanı zorlaşır süreç uzar erken kapatmaya \3 desen yarın kapanır
Tamam atıyorum 😄Ege'ye at o bana atsın sabah attın ona ibanı vardur
Kardeş eski bir el arabası var evde vereyim de d*şsaklarıni koy içine öyle gezAtmadım valla 😅
Bizim işimiz bu sbsbsbVarlık fonu paklar bu işi 10 lirayı 2 ye kapatırsın sende işini biliyorsun
Tam la dur atıyom 😁Adamı bi inandıramadık 😅
Kaldırmaz oKardeş eski bir el arabası var evde vereyim de d*şsaklarıni koy içine öyle gez
Niye eski o yürüsün ben taşırım arkadan beyazKardeş eski bir el arabası var evde vereyim de d*şsaklarıni koy içine öyle gez