- 22,435
- 23,079
- 113
AK (beyaz ) reis argo dan mı sayılıyorBasketçii Kısaltarak dahi argo kullanılmasın
LÜTFEN.
AK (beyaz ) reis argo dan mı sayılıyorBasketçii Kısaltarak dahi argo kullanılmasın
LÜTFEN.
Modum ak (beyaz) anlamında kullanılsa dahi argo mu sayılacak eş anlamlı kelimeBasketçii Kısaltarak dahi argo kullanılmasın
LÜTFEN.
Basketçi bu cümle de beyaz kullanmadığını düşünüyorum dostAK (beyaz ) reis argo dan mı sayılıyor
Reis beyaz bu söz kalıplaştı bu konuda namussuz adamın derdi olmaz Ak düşmez gibi patenti bize aitBasketçi bu cümle de beyaz kullanmadığını düşünüyorum dost
Sence
5dk 24 saat arasıVbet kripto çekim ne kadar sürüyor bilgisi olan varmı
Reis adam ilk defa özlü söz yazayım dedi direkt banlandı 😅Basketçi bu cümle de beyaz kullanmadığını düşünüyorum dost
Sence
Ftn hesaptan tl hesabına direk çekmek sıkıntı o zaman5dk 24 saat arası
Genel olarak yorumlarınızıReis beyaz bu söz kalıplaştı bu konuda namussuz adamın derdi olmaz Ak düşmez gibi patenti bize ait
Genel olarak yorumlarınızıReis beyaz bu söz kalıplaştı bu konuda namussuz adamın derdi olmaz Ak düşmez gibi patenti bize ait
Basketçiye ak kelimesi patentli olduğu için shell dostumuzda haklı kısaltma argonun mucidi butra kardeşimiz puhahahaBasketçi bu cümle de beyaz kullanmadığını düşünüyorum dost
Sence
Eyvallah reisGenel olarak yorumlarınızı
Muhabbetlerinize karışmıyoruz dostlar
Rahat rahat muhabbet edin eğlenin kupon takibi yapın
ama dışarıdan kısaltarak kullanılan Argo lar kötü bir izlenim bırakıyor
Dikkat ederseniz sevinirim
Gününüz güzel geçsin
Flood yasak reis iki kere yazmışsın 😅Genel olarak yorumlarınızı
Muhabbetlerinize karışmıyoruz dostlar
Rahat rahat muhabbet edin eğlenin kupon takibi yapın
ama dışarıdan kısaltarak kullanılan Argo lar kötü bir izlenim bırakıyor
Dikkat ederseniz sevinirim
Gününüz güzel geçsin
Bundan sonra beyaz kelimesinin eş anlamalısın kullandığın anda yönetime bildir yapıyorum hayırlı olsun fırıncı kardeşim puhhahahhaAK (beyaz ) reis argo dan mı sayılıyor
Param da kalamdı beyaz yaBundan sonra beyaz kelimesinin eş anlamalısın kullandığın anda yönetime bildir yapıyorum hayırlı olsun fırıncı kardeşim puhhahahha
Aktif var olmaz mı @tekalali6767Losers içi pasif var mı
Memnun kalmışsın anlaşılan deneyimleyipAktif var olmaz mı @tekalali6767
Ben bilmem modum bilir fırıncı kardeşim yumurtanın akı değil beyazı diyeceksin 🤣🤣🤣Param da kalamdı beyaz ya
Böyle yazınca argo sayılmaz bug bulduk
Evet çok memnun kaldıkMemnun kalmışsın anlaşılan deneyimleyip
Haklısın valla beyazBen bilmem modum bilir fırıncı kardeşim yumurtanın akı değil beyazı diyeceksin 🤣🤣🤣